Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταδίωξη διακινητή: Θρίλερ από την Καβάλα ως τη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 22χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη διακινητή: Θρίλερ από την Καβάλα ως τη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 22χρονος

Καταδίωξη διακινητή: Κινηματογραφική καταδίωξη οδήγησε στη σύλληψη 22χρονου διακινητή που μετέφερε με όχημα, τύπου βαν, σαράντα αλλοδαπούς, μεταξύ αυτών και εννέα ανήλικους.

Καταδίωξη διακινητή: Χολιγουντιανή καταδίωξη σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, προκειμένου να συλληφθεί τελικά ένας 22χρονος διακινητής που μετέφερε 40 μετανάστες σε βαν.Η καταδίωξη ξεκίνησε από την Εγνατία Οδό, όταν αστυνομικοί της Καβάλας εντόπισαν το υπερφορτωμένο όχημα. Όταν του έκαναν σήμα για να σταματήσει, ο 22χρονος Ιρακινός τους αγνόησε και ανέπτυξε ταχύτητα. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι τη Θεσσαλονίκη και τελικά επί της οδού Λαγκαδά, στο ύψος της Σταυρούπολης, οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να εντοπίσουν το βαν και να συλλάβουν τον οδηγό.

Από το όχημα βγήκαν συνολικά 40 αλλοδαποί, από το Ιράκ, το Ιράν και τη Συρία, όλοι καλά στην υγεία τους. Ανάμεσά τους ήταν και 9 ανήλικοι, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει νέο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη όχημα που μετέφερε μετανάστες. Εκτιμάται ότι οι μετανάστες είχαν μπει παράνομα στην Ελλάδα με τη βοήθεια των διακινητών και ήθελαν να φτάσουν στην ενδοχώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις