Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 8χρονη Αλεξία – Φουρέιρα: Η έκκληση της τραγουδίστριας για το κοριτσάκι
ΕΛΛΑΔΑ

8χρονη Αλεξία – Φουρέιρα: Η έκκληση της τραγουδίστριας για το κοριτσάκι

8χρονη Αλεξία - Φουρέιρα: Η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να απευθύνει έκκληση για την 8χρονη Αλεξία, το μικρό κορίτσι που το περασμένο Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα.

8χρονη Αλεξία – Φουρέιρα: Στο πλευρό της 8χρονης Αλεξίας η Ελένη Φουρέιρα. Το μικρό κορίτσι, που χτυπήθηκε το Πάσχα από αδέσποτη σφαίρα, νοσηλεύεται στο Παίδων και η Ελένη Φουρέιρα την επισκέφτηκε και σε μήνυμά της, ζήτησε τη βοήθεια και τη συμβολή όλων για να γίνει καλά το μικρό κορίτσι. «Για να γίνει καλά θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας» ήταν το μήνυμα της αγαπημένης ερμηνεύτριας. «Ήρθα να επισκεφτώ το κορίτσι, της τραγούδησα την ‘Καραμέλα’ την είδα να αντιδρά και ξέρω ότι μπορεί να γίνει καλά, είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Η 8χρονη, που αντιδρά με τα τραγούδια της Ελένης Φουρέιρα, δίνει μάχη για την αποκατάστασή της και η ερμηνεύτρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ζητά τη συμβολή όλων για να γίνει καλά το μικρό κορίτσι. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο ΕΟΠΥ θα πληρώσει για την αποκατάστασή της, σε ειδικό θεραπευτήριο στη Λάρισα, ωστόσο οι γονείς της 8χρονης παλέυουν να στείλουν το παιδί σε κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο που ειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

8χρονη Αλεξία: Η ανακοίνωση του υπουργείου

«Το υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση, έχουν πρώτα απ’ όλα ανθρώπινο πρόσωπο. Για όλα τα περιστατικά που έρχονται στον ΕΟΠΥΥ και στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο, το οποίο έχει επιστημονικό ρόλο και απαρτίζεται από κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες, παίρνει αποφάσεις για την ενδεδειγμένη θεραπεία, πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο και επιστημοσύνη. Αποφάσεις με βάση τα επιστημονικά στοιχεία και γνώμονα τη θεραπεία των ασθενών» συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας. «Πρέπει να στηρίξουμε και τους Έλληνες επιστήμονες και τα ελληνικά κέντρα αποκατάστασης, πάντα με τεκμηριωμένους επιστημονικά όρους και γνώμονα την αποκατάσταση και τη θεραπεία του παιδιού και του κάθε παιδιού» πρόσθεσε ο Βασίλης Κικίλιας.

8χρονη Αλεξία – Φουρέιρα: Το μήνυμά της
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις