alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Παρασκευή 11/10
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Παρασκευή 11/10

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σένα, για σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου του 2019.

Ζώδια σήμερα: Σίγουρα η ζωή δεν είναι μια παιδική χαρά. Μπορεί για την ακρίβεια να γίνει αρκετά απαιτητική, σκληρή. Συνεπώς, είναι φυσιολογικό να μην είσαι πάντα η προσωποποίηση της χαράς και της ευτυχίας. Αν λοιπόν έρθεις αντιμέτωπη με μια από αυτές τις μέρες, προετοιμάσου από τώρα ψυχολογικά για τους απλούς τρόπους που υπόσχονται να σου φτιάξουν τη διάθεση και να διώξουν τα μαύρα σύννεφα από τη ζωή σου. Κάνε τα πράγματα που αγαπάς: Για να απαλλαγείς από την κακή σου διάθεση κάνε το ακριβώς αντίθετο απ’ ό,τι προστάζει. Αντί να μείνεις μέσα στο σπίτι πήγαινε μια βόλτα στο πάρκο ή την παραλία, αντί να κοιμηθείς διάβασε ένα βιβλίο, άκου τα αγαπημένα σου τραγούδια και κάνε τις αγαπημένες σου ασχολίες, όποιες κι αν είναι αυτές. Ψάξε βαθιά μέσα σου για την πηγή «του κακού», για το πρόβλημα που σου δημιουργεί αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Μερικές φορές τα προβλήματά μας είναι πολύ πιο περίπλοκα ή βαθιά απ’ ότι νομίζουμε. Συχνά μάλιστα, υπάρχουν δυσάρεστες εξωτερικές καταστάσεις που τις ρίζες τους σε βαθύτερα και πιο προσωπικά αίτια.

Κάνε χαρούμενες σκέψεις: Αντικατέστησε τα αρνητικά σου συναισθήματα  δημιουργώντας θετικά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνεις αυτό, όπως το να δεις μια κωμωδία ή μια ταινία που ανυψώνει το ηθικό σου και φυσικά να μιλήσεις με μια φίλη που αποδεδειγμένα ξέρει πώς να σε κάνει να γελάς. Ανανέωσε το σπίτι σου: Δε χρειάζονται δραστικές και ιδιαίτερα ακριβές αλλαγές. Ακόμη κι αν είναι κάτι μικρό, όπως ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια, ένας καινούριος πίνακας ή ένα καινούριο σετ σεντόνια, μια όμορφη αλλαγή στο σπίτι σου θα σε ανανεώσει και θα σου φτιάξει το κέφι.  Και τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τα ζώδια. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Το Tlife, μας ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Οι φαινομενικές λεπτομέρειες όσο περνούν οι ώρες της μέρας χρειάζονται περισσότερη προσοχή και ανάλυση μιας και κρύβουν σημαντικά μυστικά και ανέλπιστες λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Προβλήματα συνεννόησης στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με χαμόγελο και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Δείξε φροντίδα και αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου απόψε. Έχει την ανάγκη σου και διστάζει να στο εκδηλώσει, τουλάχιστον με τον τρόπο που εσύ θα ήθελες. Αναθεώρησε τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι σε νέες γνωριμίες και μη χάνεις ιδανικές ευκαιρίες να μοιραστείς τα όνειρα και την καρδιά σου.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι ιδανικό για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως αυτούς που έχουν έναν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι θετικές κινήσεις και οι ενέργειες που έχεις κάνει ήδη στα εργασιακά θα αποδώσουν καρπούς άμεσα γι’ αυτό μην απογοητεύεσαι. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ζώδιο των Ιχθύων και αυξάνει την ανάγκη σου για στοργικότητα και χαλάρωση. Για αυτό αφιέρωσε τη βραδιά στον ερωτικό σύντροφό σου και να είσαι βέβαιη πως θα καλύψεις κάθε ανάγκη σου. Δείξε ενδιαφέρον και ασχολήσου με μια πρόσφατη γνωριμία που έχει να σου δώσει πολλά και αληθινά.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Μια επιρροή Αφροδίτης – Δία υποδηλώνει ότι θα πρέπει να προσέξεις τις πρακτικές λεπτομέρειες σήμερα πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και αποφάσεις. Μπορεί να αισθανθείς ότι ο χρόνος, οι συνθήκες ή και οι εξελίξεις στα εργασιακά, δεν ταιριάζουν με την αισιοδοξία σου, όμως αυτό δεν σε κάνει να παραιτείσαι από τους στόχους σου. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην κάνεις πράγματα (πιθανόν άθελά σου) που τον πληγώνουν και διακινδυνεύουν την εμπιστοσύνη του απέναντί σου. Μέσα απ’ τον εργασιακό χώρο σου υπάρχει πολύ φλερτ αυτό το διάστημα. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και μη δίνεις δικαιώματα που δεν σου αρμόζουν.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Αναζητάς βελτιωμένους τρόπους για να εκφράσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου από τη μία πλευρά και από την άλλη, θέλεις να φροντίσεις θέματα που σου εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμα στόχους σου. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο ανήσυχη στα εργασιακά, καθώς η επιθυμία για άνεση και εξοικείωση είναι αντίθετη με την ανάγκη σύνδεσης ή πειραματισμού. Φέρεσαι λίγο επιπόλαια και ανώριμα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό θα πρέπει να πάψει. Ικανοποίησε την ανάγκη σου, εσύ που είσαι μόνη, για ανεμελιά και προσωπική ευχαρίστηση χωρίς να σκέφτεσαι τα πρέπει και τα μη.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Μπορεί να υπάρξει μια αβεβαιότητα σήμερα ως προς τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, που μπορεί να επηρεάσει τις τρέχουσες ενέργειες και να θολώσει την κρίση σου. Κάποιες αποκαλύψεις ή και πληροφορίες στα εργασιακά θα εξυπηρετήσουν τους στόχους, τα σχέδια αλλά και τη μέρα σου. Η γοητεία και το ερωτικό σου ταμπεραμέντο, είναι αδύνατον να μην επηρεάσουν θετικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Μέτρα τις κατακτήσεις σου αυτό το διάστημα εσύ που είσαι μόνη και σίγουρα θα ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Έλεγξε μια τάση σου σήμερα για υπερβολή και τον τρόπο έκφρασής σου απέναντι στους άλλους. Δίνεις καλές συμβουλές όμως ο τρόπος που τις εκφράζεις φαίνεται να προκαλεί εκνευρισμό στο συνομιλητή σου. Πριν δεσμευτείς σε νέες εργασιακές προτάσεις και πριν αναλάβεις νέα καθήκοντα, υπολόγισε και λάβε υπόψη σου και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μείωσε τις απαιτήσεις σου που πολλές φορές φαίνονται και παράλογες απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου και φρέσκαρε και την εμφάνισή σου. Έρχονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα πρέπει να είσαι καθόλα έτοιμη και με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Οι τρέχουσες διελεύσεις σου δημιουργούν μια υπερκινητικότητα, έναν ενθουσιασμό που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις προκειμένου να αποφύγεις λανθασμένες ενέργειες. Πολύτιμες πληροφορίες σήμερα στα εργασιακά μπορούν να ενισχύσουν τους στόχους σου, για αυτό άνοιξε μάτια και αφτιά. Βάλε στην άκρη την καχυποψία σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και εμπιστεύσου τα λεγόμενα, αλλά και τις πράξεις του. Ένα φλερτ ή μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελίσσεται με ρυθμούς χελώνας, όμως αξίζει να ασχοληθείς.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Μια αόριστη και απροσδιόριστη ανησυχία σήμερα θολώνει την κρίση σου και δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς και να πάρεις αποφάσεις σε φλέγοντα θέματα. Μπορεί να υπήρξαν προτάσεις και υποσχέσεις στα εργασιακά που ξεχάστηκαν, όμως επανέρχονται κι αυτήν τη φορά είναι απόλυτα έγκυρες και πραγματοποιήσιμες. Μην βάζεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και συμμερίσου και του συντρόφου σου. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να περάσεις μια εξαιρετική βραδιά μαζί του. Μην τη χαλάς για το τίποτα. Έντονο είναι το φλερτ αυτήν την περίοδο στη ζωή σου. Τώρα αν δεν το αντιλαμβάνεσαι, σημαίνει πως ακόμα συνεχίζεις να σκέφτεσαι το παρελθόν.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Το σπίτι και η οικογένεια είναι σήμερα η προτεραιότητά σου. Δώσε τις λύσεις που χρειάζονται διάφορα θέματα και εκκρεμότητες, παραμερίζοντας για λίγο τους συναισθηματισμούς σου. Μην αποστασιοποιείσαι από συζητήσεις στα εργασιακά. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία και πληροφορία που θα ευνοήσει τα μελλοντικά σχέδιά σου. Απόλαυσε τη συντροφιά και αφοσίωση του αγαπημένου σου απόψε. Μοιράσου μαζί του κάθε σκέψη που σε προβληματίζει και σε αγχώνει και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις καλύτερα. Αναμνήσεις και νοσταλγικά συναισθήματα βάλε τα στην άκρη εσύ που είσαι μόνη και φρόντισε να περάσεις όμορφα με φίλους και οικογένεια.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Απόφυγε να βιαστείς σήμερα σε κάτι και μην υποκύπτεις στην όποια πίεση σου ασκείται. Σημαντικές αποφάσεις χρειάζονται χρόνο και αφοσίωση. Μια αναντιστοιχία μεταξύ της επιθυμίας να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και της ανάγκης σου για ψυχαγωγία δημιουργεί δυσκολία συγκέντρωσης. Είναι λογικό να είσαι μετριοπαθής με δεσμεύσεις και υποσχέσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Μια βρίσκετε και μια χάνετε τις ισορροπίες σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά σου, διασκέδασε, φλέρταρε και πάρε την απόφαση πως πρέπει πάνω από όλους και όλα να βάλεις τον εαυτό σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Μπορεί σήμερα να έχεις τη διάθεση να συναναστραφείς με διαφορετικούς ανθρώπους, όμως κάποιες ασυνέπειες στο σπίτι, την οικογένεια ή και στην προσωπική σου ζωή θα σου αποσπάσουν την προσοχή. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στις προτεραιότητες των εργασιακών σου υποχρεώσεων, όμως καθόλου δύσκολο να συλλέξεις τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την καριέρα και τους στόχους σου. Μην αμφισβητείς την αφοσίωση και τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου. Το τελευταίο διάστημα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προσπαθεί να σε πείσει. Μη διστάσεις να ανταποκριθείς στα καλέσματα και το φλερτ μιας νέας γνωριμίας.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο μπορεί να τραβήξει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, που ικετεύουν για την προσοχή σου, στην επιφάνεια. Είναι καιρός λοιπόν να τα βρεις με τον εαυτό σου, να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και να βρεις τρόπους να τις ικανοποιήσεις. Προς το παρών διατήρησε μια μετριοπαθή στάση απέναντι σε νέες εργασιακές προκλήσεις και προτάσεις. Άσε τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές με τους άλλους, καθώς μπορεί να υπάρξουν πολύτιμες πληροφορίες και δυνατότητες μάθησης. Πρόσεξε τον τρόπο έκφρασής σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Γίνεσαι σκληρή και επικριτική μαζί του χωρίς να το καταλαβαίνεις. Ο αυθορμητισμός και η αιώνια παιδικότητά σου σε κάνουν ιδιαίτερα ελκυστική.

Καλημέρα! ❤❤❤