Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάστορας X Factor: ”Γείωσε” διαγωνιζόμενο μετά την ερμηνεία του
LIFESTYLE

Μάστορας X Factor: ”Γείωσε” διαγωνιζόμενο μετά την ερμηνεία του

Μάστορας X Factor: Πέρα από τις εντυπωσιακές ερμηνείες στο τέταρτο chair challenge του X Factor, υπήρξαν και αυτές οι ερμηνείες που απογοήτευσαν τους κριτές.

Μάστορας X Factor: Εκτός από τις εντυπωσιακές ερμηνείες στο τέταρτο chair challenge του X Factor, υπήρξαν και αυτές που απογοήτευσαν τους κριτές. Μία από αυτές ήταν και αυτή του Γρηγόρης Τσαβδαρίδης ή Grego όπως είναι το καλλιτεχνικό του. Ο 17χρονος επέλεξε να πει το «S&M» της Rihanna, σε μουσική και στίχους των Ester Dean, Sandy Vee, StarGate, Mikkel Storleer Eriksen, Tor Erik Hermansen. Με την ερμηνεία του προσπάθησε να πείσει τον μέντορά του Χρήστο Μάστορα, να του δώσει μία θέση στα live shows. Παρόλα αυτά όμως ο 17χρονος παίκτης δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την ερμηνεία του και τα σχόλια που άκουσε δεν ήταν και τόσο κολακευτικά.

Μάλιστα ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, μόλις ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, τού είπε: «Θεωρώ ότι ήταν τραβηγμένη η ερμηνεία σου, σαν να βλέπω βίντεο κλιπ. Αυτό που αισθάνθηκα εγώ είναι ότι ποζάρεις περισσότερο απ’ ότι τραγουδάς! Και τώρα να σηκώσουμε ένα παιδί που τραγούδησε περισσότερο, απ’ ότι πόζαρε; Δεν είναι δίκαιο». Ο 17χρονος δέχθηκε μετά από την εμφάνισή του τα αιχμηρά σχόλια των κριτών, που νόμιζαν περισσότερο πως έβλεπαν ένα βιντεοκλίπ, παρά μία ερμηνεία για την πρόκριση στα live.

Μάστορας X Factor: Βίντεο με το καυστικό σχόλιο του κριτή

Μάστορας X Factor: Η διαγωνιζόμενη που τον εντυπωσίασε

Ωστόσο είδαμε πως ο Χρήστος Μάστορας μαγεύτηκε με την ερμηνεία μιας διαγωνιζόμενης κατα τη διάρκεια του σόου. Η Δήμητρα Δημητρίου ανέβηκε στη σκηνή του X Factor και ενθουσίασε τον Χρήστο Μάστορα. Η νεαρή τραγούδησε το «Just give me a reason» της Pink, προκειμένου να κάτσε σε μία από τις καρέκλες του Chair Challenge. «Δήμητρα, μετά τη Μαίρη πίστευα ότι δεν θα ακούσουμε κάτι τόσο εντυπωσιακό. Ήρθες όμως και παραλίγο να ρίξεις το στούντιο. Δεν υπάρχει η χροιά σου, τα γυρίσματά σου, έχεις θείο δώρο και το έχεις δουλέψει μάλιστα και πολύ. Αν αποβάλεις λίγο αυτή την αμηχανία και το άγχος της στιγμής, θα είσαι top», της είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Μάστορας X Factor: Αυτή είναι η διαγωνιζόμενη που τον εντυπωσίασε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις