Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Άγριες Μέλισσες»: Αυτός είναι ο σύντροφος της ”Δρόσως” – Παίζει σε σειρά του Alpha
LIFESTYLE

«Άγριες Μέλισσες»: Αυτός είναι ο σύντροφος της ”Δρόσως” – Παίζει σε σειρά του Alpha

«Άγριες Μέλισσες»: Η νέα τηλεοπτική σειρά έχει εισβάλει στη ζωή των τηλεθεατών, οι οποίοι ψάχνουν περισσότερες λεπτομέρειες για τους πρωταγωνιστές της σειράς.

«Άγριες Μέλισσες»: Από τη Δραματική Σχολή Κεντρική Σκηνή Μιμής Ντενίση και την παράσταση «Tango in love the 5th element», η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε στο cast της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» να υποδύεται τη Δρόσω, την μικρότερη από τις τρεις αδερφές – κεντρικές ηρωίδες της σειράς. Κάπως έτσι αρχίσαμε να τη γνωρίζουμε καλύτερα. Αφού μάθαμε ότι είναι η κόρη του επίσης ηθοποιού, Γιώργου Μιχαλάκη, λοιπόν, μάθαμε και ότι είναι ερωτευμένη. Και μάλιστα, με τον σύντροφό της μοιράζονται αυτό ακριβώς το κοινό, ότι προέρχονται και οι δύο από καλλιτεχνικές οικογένειες και μάλιστα ακολούθησαν και οι δύο τα χνάρια των γονιών τους.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν εισβάλει στη ζωή των τηλεθεατών, οι οποίοι ψάχνουν περισσότερες λεπτομέρειες για τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που τραβούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι η Δανάη Μιχαλάκη, που υποδύεται την Δρόσω στις «Άγριες Μέλισσες». Η πρωταγωνίστρια, όπως φαίνεται είναι ερωτευμένη. Η Δανάη Μιχαλάκη είναι ζευγάρι με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο νεαρός ηθοποιός πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη σειρά του Alpha «Σπίτι είναι». Το ζευγάρι φέρεται να είναι μαζί από το καλοκαίρι, που έκαναν διακοπές στην Κίμωλο, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψουν ότι είναι μαζί. Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αναφέρει μόνο μία φορά τον Γιώργο Παπαγεωργίου, γράφοντας πως είναι ο φωτογράφος ενός πορτρέτου τους.

«Άγριες Μέλισσες»: Λίγα λόγια για τη ζωή της ”Δρόσως”

Η Δανάη Μιχαλάκη είναι το κορίτσι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τις καρδιές του αντρικού πληθυσμού, είναι η κούκλα «Δρόσω». Ο λόγος για την μικρότερη αδελφή της Λενιώς (Μαρίας Κίτσου) και της Ασημίνας (Έλλης Τρίγγου) που ήρθε για να μείνει. Η Δρόσω Σταμίρη (Δανάη Μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Η μικρή αδελφή της οικογένειας η οποία γρήγορα θα ανακαλύψει πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριο της για να ξεφύγει από τα στενά όρια του χωριού. Θα έρθει αντιμέτωπη με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της όταν ερωτευτεί έναν άντρα που δεν πρέπει. Η σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις αδελφές θα είναι σφοδρή και θα κορυφωθεί όταν κινδυνέψει να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου.

Η Δανάη Μιχαλάκη που υποδύεται τη «Δρόσω», τη μικρή αδερφή που ο «Σέργιος» προσπάθησε να βιάσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Η Δανάη Μιχαλάκη αγαπά πολύ το χορό και κυρίως το tango και τον περασμένο Φλεβάρη, βρέθηκε στην παράσταση «Tango in love the 5th element» στον πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά. Ακόμη, το όμορφο κορίτσι με τα εκφραστικά μάτια έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα και στον σκυλάκο της που υπεραγαπά και με τον οποίο ποζάρει μαζί στις φωτογραφίες της στα social media. Το σίγουρο πάντως, είναι πως η τηλεοπτική Δρόσω είναι ένα κορίτσι πολλά υποσχόμενο και αναμένεται να μας καθηλώσει με τις μετέπειτα εξελίξεις στη σειρά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις