Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά στην ΑΣΟΕΕ: Επιχείρηση της αστυνομίας – Το βίντεο του Χρυσοχοΐδη
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά στην ΑΣΟΕΕ: Επιχείρηση της αστυνομίας – Το βίντεο του Χρυσοχοΐδη

Ναρκωτικά στην ΑΣΟΕΕ: «Επιτέλους τέλος» σχολίασε στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης για την επιχείρηση της αστυνομίας και ανάρτησε βίντεο.

Ναρκωτικά στην ΑΣΟΕΕ: Από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην οδό Αντωνιάδου, δίπλα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για ναρκωτικά. Oι άνδρες της αστυνομίας έκαναν έφοδο στο κτήριο το οποίο χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο και στρατηγείο και εντόπισαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, αλλά και όπλα.  Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βγήκαν κουκουλοφόροι από την ΑΣΟΕΕ, οι οποίοι επιτέθηκαν στους άνδρες της αστυνομίας με κρότου-λάμψης. Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αύριο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.«Επιτέλους τέλος» , έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πάνω από το βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Η σχολή της ΑΣΟΕΕ λειτουργεί χρόνια τώρα ως άντρο μελών εγκληματικών οργανώσεων που διακινούν προϊόντα-μαϊμού, ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα περιμετρικά του ιστορικού ιδρύματος. Το θράσος τους είναι τέτοιο που στην θέα της κάμερας του Open tv, τον περασμένο Μάρτη,όχι μόνο δεν τρέχουν να εξαφανιστούν, αλλά επιχειρούν να επιτεθούν στον οπερατέρ του σταθμού. Δίπλα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, διακινητές ναρκωτικών έχουν μετατρέψει τον πεζόδρομο της οδού Αντωνιάδου σε στέκι αγοραπωλησίας απαγορευμένων ψυχοτρόπων ουσιών. Θλιβερές παραμένουν οι εικόνες και στο παρκάκι απέναντι από τη Νομική Σχολή Αθηνών, όπου τα τελευταία χρόνια έχει γίνει καταφύγιο για τοξικοεξαρτημένους και ντίλερ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είχε δεσμευθεί να βάλει τέλος στο αλισβερίσι ναρκωτικών.

Ο αποκαλυπτικός διάλογος που ήρθε στο ‘φως’ τον περασμένο Μάρτη

Ενδεικτικός είναι ο διάλογος που αποκαλύπτει το OPEN με Έλληνα έμπορο ναρκωτικών στην οδό Σωκράτους, μερικά μέτρα μακριά από την Ομόνοια.

-Η τιμή ποια είναι;

-Κοίταξε, εξαρτάται τώρα. Εγώ παίρνω, μου φέρνουν καλό μαύρο. Ένα σακούλι τόσο γύρω στα δέκα ευρώ.

-Από πού είναι αυτό το «μαύρο»; Από εδώ Ελλάδα;

-Να σου πω την αλήθεια είναι ψιλοαλβανικό. Αλλά είναι καλό, σε «παπά».

-Για «παπά» ναι. Τέτοια ώρα όχι, πιο αργά ναι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις