Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζέτα Μακρυπούλια: Όταν οι ”Μύγες” συνάντησαν την ηθοποιό
LIFESTYLE

Ζέτα Μακρυπούλια: Όταν οι ”Μύγες” συνάντησαν την ηθοποιό

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ και χαλαρή διάθεση επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης στους δέκτες μας με το «The 2Night Show».

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε με το «The 2Night Show». Μαζί του και φέτος οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Θανάσης Πασσάς, οι οποίοι θα συνεχίσουν να (παρ)ενοχλούν σαν «Μύγες» τους καλεσμένους πριν τους… παραλάβει ο Γρηγόρης. Η πρώτη καλεσμένη που πέρασε φέτος από τις «Μύγες» ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια και η συνάντησή τους δεν ήταν τόσο απολαυστική για την παρουσιάστρια – ηθοποιό.  Αφού αρχικά την ρώτησαν με ποιον θα απατούσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλα άβολα περί προτιμήσεων της για επώνυμους άνδρες, οι «Μύγες» αποκάλεσαν, μεταξύ άλλων, την παρουσιάστρια και ηθοποιό, «ξινή», ενώ έκαναν χιούμορ με παλιότερη δήλωσή της σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις χαρακτηρίζοντας την «τραβηγμένη».

Επιπλέον την ρώτησαν αν η δήλωση ότι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστικές επεμβάσεις είναι τόσο τραβηγμένη όσο και η ίδια. Μάλιστα, της έβαλαν μια φωτογραφία της από τα παλιά, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση το τότε με το σήμερα. Μετά από όλα αυτά, η Ζέτα κάπως ενοχλημένη παρόλο που ήξερε ότι έκαναν πλάκα τους έβαλε στη θέση τους εξηγώντας ότι: «Οι βασικοί κανόνες της κωμωδίας είναι να γελάνε οι άλλοι με τα αστεία σας, όχι εσείς που τα λέτε. Οπότε μην κάνετε σαν τους τρελούς, αφήστε εμάς να γελάσουμε».

Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε το βίντεο από την συνέντευξή της

Ζέτα Μακρυπούλια: Όλα όσα είπε για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που δεν έχουμε ξανά ακούσει ποτέ! Είπε χαρακτηριστικά: «Έκαστε δίπλα μου και παρέλυσα…»! Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός, καλεσμένη σήμερα στο πλατό του «Πρωινού», μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο της τηλεοπτικό βήμα ως οικοδέσποινα του μουσικού talent show «The Final Four», αλλά και για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος θα είνα ένας εκ των τριών κριτών του show. Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε πως είπε αμέσως το «ναι» ακολουθώντας όπως δήλωσε το ένστικτό της, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στο «Sunday Live», η ίδια για πρώτη φορά εκμυστηρεύτηκε: «Μέσα μου δεν ήθελα πάρα πολύ. Το έκανα επειδή ήταν ο Νίκος, ήταν η πρώτη φορά που θα ήμασταν μαζί σε μια εκπομπή. Είπαμε να το κάνουμε, αλλά δυσκολεύτηκα θυμάμαι. Στο Dancing είχα πει αμέσως το «ναι»».

Σχολιάζοντας το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη μεταξύ τους συνεργασία στο talent show του ΑΝΤ1, είπε: «Ο Μιχάλης έχει πάντα δεύτερες σκέψεις με το θέμα τηλεόραση. Είνα συνεσταλμένος, δεν νιώθει άνετα στην τηλεόραση […] Επειδή του έχουν έρθει πολλές προτάσεις τα τελευταία χρόνια και ο ίδιος ψυχολογικά είναι σε καλή φάση, αποφάσισε να το δοκιμάσει και να το τολμήσει. Αυτή την περίοδο είναι επικοινωνιακός και ανοιχτός, οπότε είναι πολύ ωραίο να το κάνει σε αυτή τη φάση». Μάλιστα όταν θυμήθηκε την εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη που είχε βρεθεί ως καλεσμένος στο «Sunday Live», περιέγραψε: «Στο «Sunday» παρέλυσα, δεν μπορούσα. Ξεκίνησα ως πολύ άνετη αλλά όταν ήρθε, που ήρθε για μια συνέντευξη, δεν μπορούσα. Αισθανόμουν πολύ περίεργα να πάρω συνέντευξη από τον Μιχάλη. Αλλά είχα την ασφάλεια του Νίκου (σ.σ Μουτσινά) και το άφησα όλο πάνω του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις