alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 9/10
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 9/10

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σένα, για σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου του 2019.

Ζώδια σήμερα: Βάζεις το ξυπνητήρι να παίξει δέκα λεπτά νωρίτερα κάθε πρωί. Γιατί θα πρέπει να πλύνεις το πρόσωπο σου, να βάλεις την κρέμα ημέρας και μετά να βάλεις makeup. Μα γιατί να ταλαιπωρείς τόσο το δέρμα σου; Δεν χρειάζεται να βάφεσαι συνέχεια. Αν σταματήσεις να βάζεις στο πρόσωπο σου makeup και πούδρα, πολλά μπορεί να συμβούν.Αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο και με το παραμικρό μπορεί βγάλεις σπυριά τότε ίσως να πρέπει να σταματήσεις να βάφεσαι καθημερινά. Τα περισσότερα καλλυντικά, όπως πούδρα, είναι γεμάτα μικρόβια γιατί είναι εκτεθειμένα και γιατί μάλλον δεν τα πλένεις τόσο συχνά. Αν σταματήσεις να βάφεσαι, θα σταματήσεις να βγάζεις σπυράκια.

Ναι, ναι. Θα έχεις το πιο λαμπερό δερματάκι, αυτό που βλέπεις στις διαφημίσεις για καλλυντικά. Δοκίμασε το και θα δεις. Κάθε δυο μήνες αγοράζεις καινούργιο makeup, καινούργια μάσκαρα και πούδρα. Και όχι επειδή είναι μικρή η ποσότητα τους αλλά επειδή βάφεσαι καθημερινά. Κρίμα να ξοδεύεις τόσα λεφτά χωρίς να υπάρχει λόγος. Αφού είσαι πολύ πιο όμορφη χωρίς makeup. Σίγουρα θα το έχεις ακούσει αυτό από τον καλό σου.Τώρα που δεν φοράς μακιγιάζ, θα θες να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου. Παλιά έβαζες ένα κραγιόν, έβγαινες έξω και ένιωθες θεά. Τώρα μπορείς να το κάνεις αυτό με όμορφα καθημερινά χτενίσματα. Να μην βγαίνεις έξω αχτένιστη και άβαφη. Και τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τα ζώδια. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Το Tlife, μας ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Ενώ αισθάνεσαι θετική και ανοιχτή σήμερα σε νέες εμπειρίες δεν είναι ιδανική η μέρα, για τη λήψη αποφάσεων. Προτίμησε να προσαρμοστείς στις υπάρχουσες συνθήκες και απέφυγε το άγχος. Κάτι από το παρελθόν, μια σύγχυση ή και η αίσθηση ότι έχει χαθεί μια προθεσμία, η και μια ευθύνη, σου στερεί την ηρεμία. Μη λαμβάνεις μέρος σε παρεξηγήσεις και διαφωνίες μεταξύ συνεργατών. Κράτησε μια ουδέτερη στάση και μην εκτίθεσαι. Προσπάθησε να είσαι σαφής στο λόγο σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και μη χαρίζεις την καρδιά σου με τόση ευκολία, εσύ που είσαι μόνη.

 Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Οι αβεβαιότητες και τα εμπόδια σήμερα είναι προσωρινά και ίσως είναι μια καλή στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα απ’ τις υποχρεώσεις σου. Σαφώς και έχεις αρκετό άγχος στα εργασιακά που θα πρέπει να ελέγξεις, προκειμένου να αποφύγεις λάθη.
Ξέκλεψε έστω και ελάχιστο χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφο σου για να μην προστεθούν στη μέρα σου και οι γκρίνιες του.
Εσύ που είσαι μόνη, πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν όμως εσύ που μυαλό για τέτοια. Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις όποιες οικονομικές υποχρεώσεις σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Προσπάθησε να διατηρήσεις σε έλεγχο την παρορμητικότητα σου και να μην πεις, ή κάνεις επιπολαιότητες. Απέφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και ακολούθησε τους ρυθμούς της ημέρας με ψυχραιμία. Οι ρυθμοί στα εργασιακά σου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και γρήγοροι, με αποτέλεσμα να σου δημιουργείτε η αίσθηση πως δεν προλαβαίνεις. Η μέρα και το πλανητικό σκηνικό κρύβει και δημιουργεί εντάσεις με το σύντροφο σου. Μη χαλάς τη μέρα σου για μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες.  Μην προκαλείς και μη κάνεις σκανδαλιές, εσύ που είσαι μόνη. Έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα για πλάκα κι αυτό μπορεί να σε εκθέσει.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η σημερινή μέρα έχει τις σχετικές δυσκολίες της, γι’ αυτό και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική και την ψυχραιμία σου. Πιθανά να σημειωθούν κάποιες ζημιές στο σπίτι που θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Η νευρικότητα και το άγχος δε σε αφήνουν να συγκεντρωθείς στις εργασιακές σου υποθέσεις. Είσαι λοιπόν επιρρεπής στα λάθη και στα γρήγορα συμπεράσματα. Επέλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης απόψε καλού – κακού με το σύντροφο σου. Μπορεί να ειπωθούν λόγια που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι απ’ το παρελθόν είδηση ή και συνάντηση, κάνει την καρδιά σου να χτυπά σαν τρελή.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η αντίθεση Άρη – Χείρωνα προκαλεί και δημιουργεί μια σύγχυση γύρω απ’ τον τρόπο επικοινωνίας σου. Πρόσεξε τι λες, σε ποιους τα λες και φυσικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα λόγια των τρίτων. Εργασιακές συμφωνίες και αποφάσεις καλύτερα να τις αναθέσεις για αργότερα. Σήμερα αρκέσου στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Αν διακρίνεις μια ένταση απόψε ανάμεσα σε σένα και το σύντροφο σου, προτίμησε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου απ’ το να καταλήξεις σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις.  Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα να παραμείνεις προσγειωμένη απ’ το να επιτρέψεις στον καθένα να σε πληγώσει. Η μέρα δε δεικνύεται για οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Βάλε φρένο στις απαισιόδοξες σκέψεις σου και μην κρίνεις απ’ την αρνητική τους πλευρά τα όσα συμβαίνουν γύρω σου σήμερα. Προτίμησε και βρες τρόπους να αποφορτιστείς απ’ την ένταση που σου προκαλεί η αντίθεση Άρη- Χείρωνα. Η συμπεριφορά ενός συνεργάτη μπορεί να σου χρησιμεύσει, ή και να σε αποτρέψει από μια λανθασμένη ενέργεια και απόφαση. Η τάση σου να επιβληθείς απόψε στον ερωτικό σύντροφο σου θα πρέπει να μετριαστεί, αν θέλεις να αποφύγεις εντάσεις. Δώσε χρόνο σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό. Άσε να σου δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις και εμπιστεύσου το ένστικτο, αλλά και την εμπειρία σου.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, ακόμα κι αν κάποιες θαμμένες αντιδράσεις ή και συναισθήματα έρθουν στην επιφάνεια. Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σχηματίζει μια αμήχανη γωνία με τον Ποσειδώνα σήμερα και θα μπορούσες να νιώθεις λίγο δυσαρεστημένη από κάποιες εργασιακές εξελίξεις ή και συνθήκες. Προτίμησε σήμερα να κάνεις πράγματα με το σύντροφο σου που θα αποφορτίσουν την ατμόσφαιρα και πρόσεξε τις συζητήσεις που προκαλείς ή και εξελίσσονται. Εσύ που είσαι μόνη, ο τρόπος που επικοινωνείς με νέες γνωριμίες χρειάζεται προσοχή.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Επιβράδυνε σήμερα λιγάκι τους ρυθμούς σου και κάνε ένα check in στη διαίσθηση σου. Αποστασιοποιήσου λίγο απ’ τα θέματα ρουτίνας και απόλαυσε κάποια ψυχαγωγία, φαντασία ίσως και κάποια προσωρινή και υγιή διαφυγή.  Ο Ήλιος και η Αφροδίτη με ασήμαντες προκλήσεις στον Ποσειδώνα, υποδηλώνουν ότι απαιτούνται κάποιες προσαρμογές στα εργασιακά. Απέφυγε να κρατάς μυστικά απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου γιατί κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Κάποιες κρυφές ή και παράλληλες καταστάσεις μπορούν βγουν στην επιφάνεια και να σε εκθέσουν. Γι’ αυτό πρόσεξε εσύ που είσαι μόνη και προσπαθείς να αράξεις κάπου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Σήμερα θα προκύψουν διάφορα κίνητρα για την επίτευξη των στόχων σου, αλλά ίσως χρειαστεί να είσαι λίγο προσεκτική με τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεσαι και χρησιμοποιείς. Παράλληλα είσαι λίγο διχασμένη ανάμεσα σε θέματα οικογένειας και προσωπικής, κοινωνικής σου ζωής.  Η ασυνέπεια και η αναβλητικότητα σου στα εργασιακά πολλές φορές σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, όμως δε λες να αλλάξεις και νοοτροπία.  Μην επιτρέπεις να αναμιγνύονται τρίτα πρόσωπα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Όσο κι αν έχουν καλές προθέσεις θα σε μπερδέψουν. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε τις ισορροπίες σου και προστάτευσε τον εαυτό σου από λανθασμένες επιλογές.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Μικρά προκλητικά στοιχεία μεταξύ του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σήμερα μπορεί να σου δημιουργήσουν την αίσθηση της ασάφειας και αβεβαιότητας ή και ενοχής.  Στις αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη λες πράγματα αβάσιμα, ίσως και σκληρά στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο ενθουσιασμός σου και ίσως και η ανάγκη σου να μοιραστείς το μαξιλάρι σου, πιθανά να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Με τον Ποσειδώνα να σχηματίζει μικρές προκλητικές πτυχές στον Ήλιο και την Αφροδίτη, υπάρχει κάποια τάση να παραπλανείς τον εαυτό σου ή να λες τα λάθος πράγματα. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για μια επαγγελματική πεποίθηση ή ένα θέμα. Κέρδισε χρόνο και μη βιάζεσαι να κατασταλάξεις σε αποφάσεις.  Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφο σου, αφού άλλα θέλεις να πεις και άλλα λες τελικά.  Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και κλείσε τα αφτιά σου, σ’ αυτά που σου υπόσχονται και σου τάζουν.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Μπορεί να είναι δύσκολο για σένα σήμερα να επικεντρωθείς σε πρακτικά καθήκοντα όσο θα ήθελες, αλλά ίσως είναι ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο σε προσωπικά σου ενδιαφέροντα, ή εκπαιδευτικές σου δραστηριότητες. Το αρκετά τεταμένο κλίμα στα εργασιακά, χρειάζεται προσοχή και διαλλακτικότητα προκειμένου να αποφευχθούν λάθη ή και παρεξηγήσεις. Καχυποψίες και ζήλιες από μέρους σου χαλούν το όμορφο κλίμα που υπήρχε στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Καλύτερα να εκτονωθείς στο κρεβάτι σας. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες σου δε σε αφήνουν να αξιολογήσεις σωστά νέες γνωριμίες.

Καλημέρα! ❤❤❤