Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

10

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριες μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου
LIFESTYLE

Άγριες μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου

Άγριες μέλισσες: Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει πρωταγωνιστή της σειράς που σπάει τα μηχανάκια της AGB.

Άγριες μέλισσες: Η Έλενα Ακρίτα δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό της για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Τώρα, με ένα σχόλιό της στο λογαριασμό της στο Facebook, αποθεώνει τον Γιώργο Γεροδιδάκη, έναν εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, που υποδύεται τον Μελέτη, τον επιστάτη του Δούκα.

«Ο Μελέτης σου θεός. Νιώθω περήφανη για σένα, αγόρι μου» έγραψε η Έλενα Ακρίτα και αμέσως ο ηθοποιός Γιώργος Γεροδιδάκης της απάντησε. «Τιμή μου να ακούω από σένα τέτοια λόγια.. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσει τη χαρά μου.. Σ’ ευχαριστώ.. Και εσύ αλλά και ο Γιώργος έχετε παίξει τεράστιο ρόλο στην ζωή μου», έγραψε.

Άγριες μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου

Η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Κυπραίο την ώρα που κάποιος γίνεται η σκιά του. Παράλληλα η Δρόσω ανακαλύπτει πως ο Νέστορας ερευνά την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Προύσαλη τον πραγματικό λόγο που κρεμάστηκε ο γιος του. Η Ασημίνα δέχεται μια επίθεση απ’ τον Μελέτη αναγκάζοντας τον Νικηφόρο να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Παρά τη βοήθεια του παπά- Γρηγόρη, ο Λάμπρος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να παραμείνει στο χωριό και η απόφαση του βαραίνει την Θεοδοσία. Θα στηρίξει την επιθυμία του Λάμπρου να μείνουν στον τόπο που αγαπάει ή θ’ αρπάξει την ευκαιρία να απομακρύνει τον άντρα της απ’ την Ελένη; Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως ο Δούκας έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Στο σπίτι των τριών αδερφών έρχεται ένα προξενιό για την Ασημίνα, ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος αποφασίζει να… «φωνάξει» τον έρωτα του για εκείνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις