Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / “Έρωτας μετά” 08/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Έρωτας μετά” 08/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

"Έρωτας μετά" 08/10: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο ερωτικό θρίλερ του Alpha που έχει καθηλώσει το κοινό.

“Έρωτας μετά” 08/10: Το ”Έρωτας μετά” επιστρέφει σήμερα Τρίτη στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει ”Έρωτας μετά”. Ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ που προβάλλεται κάθε Δευτέρα,Τρίτη και Τετάρτη στις 21.50. Ένα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα της γυ­ναίκας εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυ­ναίκα; Ποια είναι;

Η αναγνώρισή τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές. Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους πυροδότησε μία απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή τους αρμονία ήταν μία ψευδαίσθηση. Ο πόνος βαθύς, αλλά η ανάγκη να αποκαλυφθεί π αλήθεια επιτακτική», είναι ένα μέρος της σύνοψης. Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου, ενώ τη σκη­νοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος.

“Έρωτας μετά”: Τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Γιώργος φτάνει στην πόρτα του Αποστόλη για να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στο Χρήστο στο χωριό και κατά πόσο εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο Απόστολος όμως δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί την παραμικρή πληροφορία μαζί του και τον διώχνει επισημαίνοντάς του πως στο χωριό οι κανόνες της πόλης δεν περνάνε. Ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή των παιδιών του για την ανεύθυνη στάση του και την επιθυμία τους να αλλάξει συμπεριφορά ενώ η Νόρα βλέποντας πως ο Γιώργος αγνοεί τα λεγόμενά της, παίρνει πρωτοβουλία να πάει να ψάξει μόνη της και κρυφά από τον Γιώργο για το σπίτι των δύο εραστών. Πίσω στο παρελθόν, η κηδεία του Λύσανδρου συγκεντρώνει τους πάντες σ’ ένα χώρο, δημιουργώντας μια μίξη που ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποδειχθεί εκρηκτική.

“Έρωτας μετά” 08/10: Τι θα δούμε απόψε

Με τη βοήθεια του Γιώργου, η Νόρα βγαίνει από το σπίτι της Ιτιάς ενώ ο άγνωστος τρέπεται σε φυγή. Την ίδια στιγμή, που η αστυνομία ερευνά το σπίτι για αποτυπώματα, ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν της Όλγας. Στο παρελθόν, τρία χρόνια πριν, ο Κωνσταντίνος και η Άννα ξεκαθαρίζουν ότι το φιλί τους δεν σήμαινε κάτι και ότι δεν αλλάζει τίποτα στη σχέση τους. Παράλληλα στην εταιρεία ο Κωνσταντίνος έρχεται αντιμέτωπος με τις υποχρεώσεις της νέας του θέσης, πράγμα που τον φέρνει σε κόντρα με τον Ηλία και την Αντιγόνη. Ένα μπάρμπεκιου στο σπίτι της Άννας και του Χρήστου φαίνεται να φέρνει ξανά ταραχές μεταξύ των δύο οικογενειών.

“Έρωτας μετά” 08/10: Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις