Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέτρος Τατσόπουλος εξιτήριο: Σπίτι του ο συγγραφέας, το ανακοινωθέν για την υγεία του
ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Τατσόπουλος εξιτήριο: Σπίτι του ο συγγραφέας, το ανακοινωθέν για την υγεία του

Πέτρος Τατσόπουλος εξιτήριο: Πήρε το εξιτήριό του το μεσημέρι της Τρίτης ο Πέτρος Τατσόπουλος και επιστρέφει πλέον στο σπίτι του. Την Πέμπτη θα γυρίσει στην έδρα του, όπως αποκάλυψε ο Απόστολος Δοξιάδης.

Πέτρος Τατσόπουλος εξιτήριο: Ευχάριστα είναι τα νέα για το συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και πλέον επιστρέφει σπίτι του. Τις θετικές εξελίξεις στην πορεία της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου τις είχε κάνει γνωστές το πρωί ο Απόστολος Δοξιάδης με ανάρτησή του στο facebook. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Ιπποκράτειο νοσοκομείο: «Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι ασθενής εξήλθε σήμερα, ώρα 14.00, από το Νοσοκομείο σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση. Εδόθησαν αγωγή και οδηγίες».

Ήταν την 1η Οκτωβρίου, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος φιλοξενούνταν στην εκπομπή του Alpha «Εκτός Γραμμής». Ο συγγραφέας ήταν καλεσμένος του Τάκη Χατζή και της Λήδας Μπόλα μαζί με τον Δημήτρη Βίτσα. Την ώρα που ο τον λόγο επί του προσφυγικού ζητήματος είχε ο Δημήτρης Βίτσας, ο Πέτρος Τατσόπουλος αισθάνθηκε πόνο στο στήθος και λιποθύμησε. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ο Πέτρος Τατσόπουλος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τον πλαστικό χειρουργό Γιάννη Λύρα, που έτυχε να είναι εκεί. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, ο κ. Λύρας ανέφερε πως ο πρώην πολιτικός είχε χάσει τις αισθήσεις του και του έκανε ανάνηψη.

«Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάνω από 10 λεπτά αναίσθητος. Διεκομίσθη σταθερός και έχοντας τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο κ. Τατσόπουλος διαπιστώθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και υποβλήθηκε σε δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο. Ο συγγραφέας παρέμεινε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και τα πρώτα 24ωρα θεωρήθηκαν κρίσιμα.

Πέτρος Τατσόπουλος υγεία: Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν, είπε ο γιατρός

«Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Δεν τα προλαβαίνουμε. Είχε σπάσει η αορτή του κι είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό. Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε. Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο», δήλωσε στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, μιλώντας στον Alpha.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις