Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διαδηλωτής καράτε: Μπογδάνος – ΚΚΕ τσακώνονται για την “κλωτσιά” στον αστυνομικό
ΕΛΛΑΔΑ

Διαδηλωτής καράτε: Μπογδάνος – ΚΚΕ τσακώνονται για την “κλωτσιά” στον αστυνομικό

Διαδηλωτής καράτε: «Σάλο» προκάλεσε το tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τα στοιχεία διαδηλωτή, ο οποίος φέρεται να πήρε μέρος σε επεισόδια το Σάββατο με τα ΜΑΤ.

Διαδηλωτής καράτε: Επιμένει ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον διαδηλωτή «καρατέκα», τα στοιχεία του οποίου αποκάλυψε -ο διαδηλωτής είναι στέλεχος του ΚΚΕ- προκαλώντας την αντίδραση του Περισσού. Επιμένει και προκαλεί το Κομμουνιστικό Κόμμα να δηλώσει αν διαψεύδει, καταδικάζει ή επικροτεί. Όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, ο διαδηλωτής όταν ξέσπασαν τα επεισόδια με τους αστυνομικούς, λόγω Πομπέο, αποφάσισε να επιτεθεί κατά των ανδρών των ΜΑΤ. Με κινήσεις που παραπέμπουν σε άνθρωπο που έχει γνώση πολεμικών τεχνών, ο διαδηλωτής έκανε άλμα και χτύπησε με κλωτσιά που θυμίζει καρατέκα έναν αστυνομικό των ΜΑΤ.

Η φωτογραφία με τον διαδηλωτή να χτυπάει τον αστυνομικό σόκαρε και σχολιάστηκε εκτενώς στα social media. Ειδικά επειδή το χτύπημα με την εναέρια κλωτσιά ήταν πισώπλατο. Σημειώνεται ότι με ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε τα στοιχεία του διαδηλωτή. «Ο δράστης της “εντυπωσιακής” επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται Βασίλης Πύρρος του Σ., είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας στις τελευταίες εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ».

“Καρατέκα” εναντίον αστυνομικού: Αντίδραση ΚΚΕ

Με την ανάρτηση αντέδρασε έντονα ο Περισσός, κατηγορώντας τον βουλευτή της ΝΔ ότι στοχοποιεί και με παράνομο τρόπο παραβιάζει την αστική νομοθεσία, που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα. «Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας, με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο, πρόσωπα και παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;».

«Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Μπογδάνος: Τα άλλα είναι μπάλα στην εξέδρα

Μετά την αντίδραση του ΚΚΕ ο βουλευτής επέμεινε στην θέση του, καλώντας το ΚΚΕ να καταδικάσει. «Ο ΒΠ είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ως μέλος ΚΣ ΚΝΕ και υποψήφιος ΚΚΕ στη Θήβα. Τα στοιχεία του γνωστά, η φυσιογνωμία του επίσης και το πρόσωπό του σε κοινή θέα. Αντί λοιπόν να στοχοποιεί με αήθειες, το ΚΚΕ να απαντήσει: Διαψεύδει; Καταδικάζει; Επικροτεί; Τα άλλα είναι μπάλα στην εξέδρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις