Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Μια 19χρονη και ένας 41χρονος, σκοτώθηκαν στην άσφαλτο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Μια 19χρονη και ένας 41χρονος, σκοτώθηκαν στην άσφαλτο

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Στις 3 το πρωί, στο ύψος του Τούνελ της Τούμπας, αυτοκίνητο, που οδηγούσε νεαρός, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 19χρονη συνεπιβάτιδα.

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 19χρονη σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το voria.gr, περίπου στις 3 το πρωί, στο ύψος του Τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς δυτικά, αυτοκίνητο, που οδηγούσε νεαρός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κράσπεδο και τοίχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 19χρονη συνεπιβάτιδα του οχήματος. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία. Λίγες ώρες νωρίτερα, αυτή τη φορά στο ύψος του Επταπυργίου της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, 41χρονος που κινείτο πεζός, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 41χρονο σε νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Το πρωί του Σαββάτου στον Βόλο, 40χρονος μοτοσικλετιστής δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνα. Συγκεκριμένα, όταν ο άνδρας οδηγούσε στον παλιό δρόμο Διμηνίου – Σέσκλου για να πάει στη δουλειά του. Ξαφνικά όμως, πετάχτηκαν στη μέση του δρόμου περισσότερα από 15 αγριογούρουνα. Ο οδηγός όσο κι αν προσπάθησε να τα αποφύγει, δεν τα κατάφερε. Λίγο μετά, έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, τραυματισμένος σοβαρά. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη και σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο του Βόλου», θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Χωρίς τέλος τα τροχαία

Οι τραγωδίες της ασφάλτου, δεν έχουν δυστυχώς τελειωμό. Το απόγευμα της Τρίτης στην Αργιθέα κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς, αυτοκίνητο έφυγε σε γκρεμό χωρίς να γίνει αντιληπτό από κάποιον διερχόμενο οδηγό. Νεκρά ανασύρθηκαν δύο αδέρφια. Πρόκειται για έναν 73χρονο άνδρα άνδρα και μία γυναίκα από χωριό του Δήμου Μουζακίου που είχαν μεταβεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς για να προσευχηθούν.

Αφού έφυγαν από τη Μονή και σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, έπεσε σε γκρεμό όπου και βρέθηκε όταν κάποιος περαστικός οδηγός παρατήρησε τα ίχνη που είχαν αφήσει οι ροδιές στο οδόστρωμα. Πλησιάζοντας στην άκρη του δρόμου είδε το όχημα στον γκρεμό και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις