Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης τσιγάρο: Το ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Καπνίζοντας!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης τσιγάρο: Το ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Καπνίζοντας!

Πολάκης τσιγάρο: Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ο Παύλος Πολάκης χορεύει στην πίστα, ενώ κάποιοι είναι γύρω του και του βαρούν παλαμάκια.

Πολάκης τσιγάρο: Ο Παύλος Πολάκης, έχει ουκ ολίγες φορές δείξει με τον πλέον περίτρανο τρόπο, πως δεν υπολογίζει και πολλά. Σαν “αψύς Σφακιανός”, όπως ο Αλέξης Τσίπρας τον είχε αποκαλέσει – βάζοντας φωτιά στα social media – κάνει ό,τι θέλει. Τι κι αν ο αντικαπνιστικός νόμος έχει ήδη κατατεθεί και τα πρόστιμα που προβλέπει είναι ιδιαίτερα «τσουχτερά» για τους «θεριακλήδες», οι οποίοι αδυνατούν να περιορίσουν την κακή αυτή συνήθεια στους χώρους διασκέδασης. Τι κι αν κυβερνητικά και μη στελέχη πρέπει να μας δίνουν το καλό παράδειγμα;

Ο πρώην υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης έδειξε για άλλη μια φορά να μην υπολογίζει νόμους και διατάξεις και «πιάστηκε» με αναμμένο τσιγάρο σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε χώρο διασκέδασης στο Γάζι, λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και με το κέφι να έχει ανάψει, ο κ. Πολάκης ανέβηκε στην πίστα για να χορέψει με το τσιγάρο στο στόμα, ενώ τα λίγα άτομα που είχαν μαζευτεί γύρω του, τον χειροκροτούσαν.

Πολάκης τσιγάρο: Όταν εξόργισε τον Αντριουκαΐτις

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Πολάκης είχε εξοργίσει πολλές φορές με την ασέβειά του, σχεδόν προς όλα. Η φωτογραφία με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, να καπνίζει κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ευρωπαίου επιτρόπου αρμόδιου για θέματα υγείας. Ο Βιτένις Αντριουκαΐτις ρωτήθηκε για τη φωτογραφία από την Καθημερινή στο περιθώριο εκδήλωσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου που διοργανώθηκε από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η τραγική απάντηση Πολάκη

«Είναι ντροπή! Είναι ντροπή! Αυτός ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγεία. Μηδέν!» ξεκίνησε το ξέσπασμά του ο επίτροπος. «Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταγγέλλονται στην κοινή γνώμη. Αν είσαι εθισμένος, είναι ίσως δύσκολο να απεξαρτηθείς, αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσεις, ας πάρεις τσίχλες νικοτίνης, ας ζητήσεις ιατρική βοήθεια. Το ζήτημα της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας είναι πολύ σοβαρό και το Κοινοβούλιο της χώρας σας οφείλει να το συζητήσει. Δεν είναι θέμα ελεύθερης βούλησης κάποιου αν καπνίζει ή όχι. Όταν αυτό συμβαίνει σε δημόσιο χώρο πρόκειται για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γιατί οι γύρω του έχουν το δικαίωμα να αναπνέουν καθαρό αέρα. Σήμερα επισκέφθηκα το υπουργείο Υγείας και οι χώροι μύριζαν τσιγάρο», πρόσθεσε ο κ. Αντριουκαΐτις.

Η ατάκα Γιαννούλη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις