Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάσα Σταμάτη εκπομπή: Επιστροφή – έκπληξη της παρουσιάστριας
LIFESTYLE

Σάσα Σταμάτη εκπομπή: Επιστροφή – έκπληξη της παρουσιάστριας

Σάσα Σταμάτη εκπομπή: Ξανά γυρίζει η παρουσιάστρια με νέα δεδομένα και δική της εκπομπή από τον Οκτώβρη.

Σάσα Σταμάτη εκπομπή: Η Σάσα Σταμάτη ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες με μία καινούργια εκπομπή. Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι, ONE, προκειμένου να παρουσιάσει μία δική της εκπομπή. Στην αρχή ακουγόταν, πως πρόκειται να αναλάβει την πρωινή ζώνη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, τελικά η εκπομπή που θα αναλάβει, θα είναι στην late night ζώνη με συνεντεύξεις και δικά της στοιχεία. Η Σάσα Σταμάτη μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε από το κανάλι, λέγοντας: «Δέχτηκα μια πολύ ωραία πρόταση από τον πρόεδρο. Μιλάμε για μια πολύ ωραία εκπομπή το βράδυ. Θα δούμε πώς και τι…».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να κάνεις ποτέ κάτι μόνη σου. Όπως και εσείς στις εκπομπές είστε όλοι ομάδες». Φαίνεται, λοιπόν, πως τα επαγγελματικά της βαίνουν σε καλό δρόμο, αφού όχι μόνο θα έχει πολύ σύντομα τη δική της εκπομπή στο ONE, αλλά συνεργάστηκε και με τον ΑΝΤ1, αφού έκανε μία guest εμφάνιση στη νέα σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».  Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι πυρετώδεις διεργασίες γίνονται στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, που θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα τώρα τον Οκτώβριο.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή της

 

Σάσα Σταμάτη εκπομπή: Η συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1

Η Σάσα Σταμάτη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες με δική της εκπομπή, έπειτα από το περσινό πέρασμά της από τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια έχει  προχώρησε στη συμφωνία με το κανάλι. Αν πιστέψουμε δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό, η Σάσα Σταμάτη αποτελούσε μια από τις παρουσιάστριες που εξέταζε και το Open για τη στελέχωση του προγράμματός του, όμως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η δημοσιογράφος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε όμιλο ΜΜΕ φιλικά προσκείμενο στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο One έχει συμφωνήσει η Χριστίνα Λαμπίρη για την πρωινή ή πρωινομεσημεριανή ζώνη, ενώ και η Νικολλέτα Ράλλη κάνει συζητήσεις για μια δικιά της εκπομπή. Με τη Σάσα Σταμάτη ως παρουσιάστρια ξεκίνησε η νέα σειρά του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος και φαίνεται πως έφερε γούρι καθώς η σειρά πήγε πολύ καλά. Συγκεκριμένα η τηλεθέαση ξεπέρασε το 20%. Η Σάσα Σταμάτη υποδύθηκε την παρουσιάστρια του  talk show «Σάσα live» και για καλεσμένο της είχε έναν μεγαλοεπενδυτή, τον οποίο υποδύεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η σειρά σημείωσε τηλεθέαση 20,1% στο γενικό και 20,3% στο δυναμικό κοινό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις