Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ταξιάρχης Χάνος: Μίλησαν μαζί για το χωρισμό τους
LIFESTYLE

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ταξιάρχης Χάνος: Μίλησαν μαζί για το χωρισμό τους

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - Ταξιάρχης Χάνος: Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί μίλησαν για πρώτη φορά από κοινού για τον χωρισμό τους.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ταξιάρχης Χάνος: Οι δύο ηθοποιοί ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης και αναφέρθηκαν στους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιό τους. Αυτό που τόνισαν βέβαια ήταν το γεγονός πως δεν το διαχειρίστηκαν πολιτισμένα σε πρώτο στάδιο. Όπως έχουμε δει, όμως, κάποιες φορές στο παρελθόν το πρώην ζευγάρι παραμένει ενωμένο για χάρη της κόρης του. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της μάλιστα πως: «Τι κύκλο μπορείς να κλείσεις με έναν άνθρωπο που έχετε κάνει μαζί ένα παιδί; Κι ας μην είναι κοντά μου με την έννοια της συντροφικότητας, πάντα θα αναφέρομαι σε εκείνον, θα τον σκέφτομαι, θα θέλω να είναι καλά. Είναι πολύ δικός μου άνθρωπος όπως κι αν είναι οι ζωές μας. Ήταν ζητούμενο μας να είναι έτσι.», αναφερόμενη στον Ταξιάρχη Χάνο.

Προσθέτει ότι: «Οι άνθρωποι χωρίζουν και δεν θυμούνται ότι μπορεί να έχουν κάνει μαζί παιδιά. Για να βοηθήσουν τα παιδιά να μεγαλώσουν σωστά πρέπει -αν μη τι άλλο- να έχουν καλή σχέση μεταξύ τους». Στη συνέχεια της συνέντευξής της εξήγησε για ποιό λόγο πιστεύει πως τα ζευγάρια με μακροχρόνια σχέση χωρίζουν εύκολα. «Γιατί γνωρίζονται πολύ! Και όταν γνωρίζεις πολύ τον άλλον γίνεσαι ευάλωτος, μπορεί να πληγωθείς. Εάν κοιτάξεις γύρω σου το 90% των ζευγαριών ζουν μαζί κατά συνθήκη. Βλέπω, όμως, και ένα 10% (μεγάλους ανθρώπους που περπατάνε χέρι-χέρι) και σκέφτομαι «αυτοί τα κατάφεραν». Τώρα που μεγαλώνω, καταλαβαίνω τι πάει λάθος στις σχέσεις. Δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, βέβαια. Όταν είμαστε νέοι δεν ξέρουμε πώς μπορούμε να μετατρέψουμε μια γνωριμία σε δυνατή σχέση.»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ταξιάρχης Χάνος: Η αναφορά του ηθοποιού στη ζήλεια της Ελισάβετ

Πρώτος πήρε τον λόγο, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Ταξιάρχης Χάνος και είπε: «Οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν κόπο, δεν είναι και φωτογραφία, είναι η ζωή ολόκληρη. Όταν επικοινωνείς και συναντιέσαι με έναν άλλον άνθρωπο, για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό, εάν παραμείνει στο χρόνο, κάτι σημαίνει αυτό. Εάν είσαι αξιοπρεπής ως άνθρωπος και δεν το κάνεις για άλλους λόγους, γιατί υπάρχουν πολλοί αναξιοπρεπείς λόγοι για να είσαι με έναν άλλον άνθρωπο… Άρα σημαίνει ότι κάτι μέσα στη ψυχή σου το έχει βαθιά ανάγκη αυτό το πράγμα. Όχι βέβαια, δεν το διαχειριστήκαμε πολιτισμένα. Με ζήλευε αφόρητα. Γιατί; Ψέματα είναι; Το λέω να το μάθει ο κόσμος».

Στη συνέχεια μίλησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σχολιάζοντας όσα είπε ο πρώην σύζυγός της. «Μη λες τέτοια, μη λες τέτοιες ανοησίες…», είπε γελώντας η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και συμπλήρωσε: «Για να χωρίζεις, κάποια θέματα υπάρχουν, τα οποία δεν λύνονται ούτε όταν χωρίσεις, τα κουβαλάς. Τον πρώτο καιρό ήμασταν μέσα στον εγωισμό. Μέσα από την ανάγκη του να είναι καλά το παιδί μας, ξαναθυμηθήκαμε τι αγαπήσαμε ο ένας στον άλλον, εγώ τουλάχιστον».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή ”Happy Day”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις