Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / G Bani – Sin Boy: Ο Αλβανός ράπερ «τα χώνει» στον «Lil Jesus» (πλέον) για την… καταγωγή
LIFESTYLE

G Bani – Sin Boy: Ο Αλβανός ράπερ «τα χώνει» στον «Lil Jesus» (πλέον) για την… καταγωγή

G Bani - Sin Boy: Στον ράπερ Sin Boy, απαντά μέσα από το νέο του τραγούδι ο Αλβανικής καταγωγής ράπερ G-Bani, που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα».

G Bani – Sin Boy: Στον ράπερ Sin Boy, απαντά μέσα από το νέο του τραγούδι ο Αλβανικής καταγωγής ράπερ G-Bani, που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα». Στο τραγούδι του με τίτλο «Αμαρτία» ο κατά κόσμον Αλμπάν Περλάλα επιτέθηκε στον Sin Boy, σχολιάζοντας τις πρόσφατες «ανησυχίες» του στο instagram. «Εσύ δεν είσαι ραπ, είσαι αντιγραφή κάνεις πολιτική μα δεν είσαι πολιτικός, Εσύ δεν είσαι Έλληνας! Δεν είσαι Αλβανός!», ακούγεται να λέει στο τραγούδι του ο G-Bani.  «Μπορεί να πήρες λίγη δόξα lately, μα το καβάλησες, δεν ξέρω πώς την είδες», λέει στο ρεφρέν ο ράπερ, προσθέτοντας «υπάρχουν mcs που κράζουν κυβερνητικούς αλλά εσύ είσαι ανέκδοτο, δεν είσαι απ’αυτούς».

Μιλώντας στο Down Town Κύπρου,ο Sin Boy είχε πει σχετικά με όσα ακούει, πως “ο ρατσισμός είναι κάτι το αναπόφευκτο, όταν είσαι για κάποιους διαφορετικός. Εγώ θεωρώ και τις δύο «πατρίδες» μου – την Ελλάδα και την Αλβανία. Την Ελλάδα τη θεωρώ την ωραιότερη χώρα να ζει κάποιος στον πλανήτη, και την καλύτερη συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη χώρα, πόλη, χωριό έχω επισκεφθεί στο παρελθόν. Ίσως αυτό ακούγεται επίσης ρατσιστικό για τους ξένους”.

Το βιντεοκλίπ ξεκινά με τη φωνή του Παντελή Παντελίδη

Τι είχε πει για τον στρατό

Άλλωστε, στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τους λόγους που δεν θα ήθελε να βγάλει ελληνικό διαβατήριο, παρόλο που αγαπά πολύ την Ελλάδα, αλλά και για την στράτευση. “Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα “χαρτιά” Έλληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου. Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός – και να μην είναι στα χαρτιά είναι στην πράξη, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση. Μόνο εδώ “ξεμείναμε” και πρέπει ο οποιοσδήποτε, στο peak της καριέρας του, να αποκτήσει ψυχολογικά έχοντας την υποχρέωση να υπηρετήσει την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του.

Και αυτό το ψευτοδίλημμα τού αν θα πρέπει να βάλουμε πρώτα μπροστά την πατρίδα ή την προσωπική μας επαγγελματική πορεία, από την οποία μάλιστα κάποιοι μπορεί και να εξαρτώνται, όπως η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου, έχει καταντήσει αστείο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει. Γιατί μόλις μπει σε μια καλή τροχιά στα οικονομικά του και στη δουλειά του -που δεν είναι και πολύ εύκολο- έρχεται ένας στρατός και, ως αποτέλεσμα, στο αποκεφαλίζει για μήνες ή για χρόνια ή για πάντα”.

O G-Bani στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»

Ποιος είναι ο G-Bani

Ο G-Bani γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των 17 ετών μπήκε φυλακή και αθωώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα» ενώ ήταν μέλος του θρυλικού σχηματισμού Barcode Crew που ίδρυσε ο Λεκτικός Επεξεργαστής (Ανδρέας Μαρνέζος) το 1998.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις