Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ – Μπριζ 2-2: Τη γλίτωσε στο παραπέντε (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ – Μπριζ 2-2: Τη γλίτωσε στο παραπέντε (vid)

Ρεάλ - Μπριζ 2-2: Με γκολ του Ράμος στο 55' και του Κασεμίρο στο 85' η Ρεάλ πρέπει να αισθάνεται τυχερή που απέφυγε την ήττα και έφερε 2-2 με την Μπριζ

Ρεάλ – Μπριζ 2-2: Έχει τα χάλια της η Ρεάλ Μαδρίτης. Σε δύο ματς στο Champions League μετράει έναν πόντο, αυτόν που κατάφερε να πάρει με το ζόρι την Τρίτη το βράδυ (01/10) απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Το ταμπλό έγραψε 2-2 σε ματς για τον πρώτο όμιλο αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τους παίκτες του. Και μόνο που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο ο Κουρτουά χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, φτάνει για να καταλάβει κανείς ότι στα αποδυτήρια το κλίμα δεν είναι καλό.

Η βελγική ομάδα προηγήθηκε στο 9′ με ένα απίθανο γκολ του Ντένις, το οποίο σημειώθηκε χωρίς ο ίδιος να το επιδιώκει. Μέτρησε μέσω VAR και στη συνέχεια πάνω που η Ρεάλ έδειχνε έτοιμη να ισοφαρίσει, έγινε το 2-0. Σκόρερ ήταν πάλι ο Ντένις στο 39′, όταν βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και εκτέλεσε. Κάπου εκεί δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τους «μερένχες».

Ισοπαλία χωρίς καλή εικόνα

Στο δεύτερο ημίχρονο η «βασίλισσα» δεν στάθηκε στο ύψος της. Προσπάθησε και μείωσε νωρίς το σκορ, στο 55′ με κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος, που έφτασε τα 10 γκολ στη διοργάνωση και είναι ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς σκόρερ. Η Ρεάλ πίεσε στο υπόλοιπο διάστημα και τα πράγματα έγιναν πιο βολικά στο 84′, όταν αποβλήθηκε ο Φόρμερ. Στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του Κασεμίρο διαμόρφωσε το τελικό 2-2, με συνέπεια οι παίκτες του Ζιντάν να τη γλιτώσουν κυριολεκτικά στο παραπέντε. Η αποστολή τους τώρα είναι πολύ δύσκολη εφόσον θέλουν να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, γιατί πρέπει να συνεχίσουν με νίκες.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά (46′ Αρεολά), Σέρχιο Ράμος, Νάτσο (46′ Μαρσέλο), Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς, Κρόος, Καζεμίρο, Λούκας Βάθκεθ (67′ Βινίσιους), Αζάρ, Μπενζεμά.

ΜΠΡΙΖ (Πολ Κλεμέντ): Μινιολέ, Σομπόλ, Μάτα, Ντελί, Μέχελε, Φόρμερ, Ριτς, Βανάκεν, Τάου (90’+2′ Σκρίβερς), Ντένις (71′ Οπέντα, 87′ Κουλς), Ντιατά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις