Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ουγγαρέζος Ιλένια χώρισαν: Διαφορετικοί πλέον δρόμοι για τους δύο παρουσιαστές
LIFESTYLE

Ουγγαρέζος Ιλένια χώρισαν: Διαφορετικοί πλέον δρόμοι για τους δύο παρουσιαστές

Ουγγαρέζος Ιλένια χώρισαν: Η εξομολόγησή του παρουσιαστή στο «Πρωινό» για το τέλος της σχέσης του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Ουγγαρέζος Ιλένια χώρισαν: Ο παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής που συμμετέχει . Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε στο Πρωινό τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς, μια ανακοίνωση-βόμβα, καθώς όλοι θεωρούσαν το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Τουλάχιστον, έτσι έδειχνε πριν από 10 μέρες που η Ιλένια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Στις 20 Σεπτεμβρίου στο Πρωινό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς είχαν ένα τηλεοπτικό τετ α τετ, στο οποίο περίσσευε η τρυφερότητα, η αμηχανία, αλλά και τα ερωτευμένα βλέμματα του ενός για τον άλλον.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση, ωστόσο, είναι τα προφητικά λόγια του Γιώργου Λιάγκα. Την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα έπαιζε ένα βίντεο με την Ιλένια να τραγουδά. Τότε, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει: «Εγώ θεωρώ ότι πρέπει φωνητικά να βελτιωθεί, αλλά η σκηνική της παρουσία είναι άψογη. Την αδικεί αυτό το τραγούδι, σε άλλα τραγούδια είναι πολύ sexy. Εμένα που δεν είμαι ο Ουγγαρέζος μου αρέσει. Τώρα, αν ήμουν ο Δημήτρης, ο φίλος μου, μπορεί και να με πείραζε, δεν ξέρω. Εγώ επειδή τον ξέρω τον χαρακτήρα του Δημήτρη, πιστεύω ότι πιέζεται λίγο. Είναι συντηρητικός ο Δημήτρης. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου sexy σε ένα μαγαζί να χορεύει, δυσκολεύεσαι»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή εδώ

Ουγγαρέζος Ιλένια χώρισαν: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή για το χωρισμό του on air

Παρότι ήταν μαζί για πέντε ολόκληρα χρόνια και τον τελευταίο χρόνο είχαν κάνει το μεγάλο βήμα να συγκατοικήσουν, Ιλένια Ουίλιαμς και Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ανέφερε πολλά για τον χωρισμό τους και ήταν τρομερά αμήχανος κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης του. Ο γνωστός παρουσιαστής παρά το γεγονός ότι δεν ανέφερε πολλά για την απόφασή τους, τόνισε την αγάπη του για την πρώην σύντροφό του.

Ο ίδιος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή δήλωσε: «Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…», είπε χαρακτηριστικά.

Ουγγαρέζος Ιλένια χώρισαν: H on air ανακοίνωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις