Αθήνα

°C

Δευτέρα

18

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα
LIFESTYLE

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, τον διάσημο ηθόποιο και τα σχέδια για το μέλλον.

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης: Για τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια η Κατερινά Γερονικολού. Η όμορφη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μητρότητα και στον πολυαγαπημένο της σύντροφο, Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και αν μετά από τόσους ρόλους που έχει υποδυθεί τη μητέρα, θα ήθελε να αποκτήσει και το δικό της παιδί. Η ίδια δήλωσε για την προσωπική της ζωή: «Το μόνο που θα σου πω πάνω σε αυτό είναι πως είμαι πάρα πολύ καλά και ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως η σχέση μου με τον Γιάννη μού δίνει μια αίσθηση ασφάλειας. Ζούμε μαζί, αλλά και πάλι μια σχέση θέλει συνέχεια προσπάθεια ώστε να ανθίζει. Όλα τα καλά απαιτούν προσπάθεια και δουλειά. Πόσo μάλλον μια σχέση».

Όσον αφορά το κεφάλαιο της μητρότητας επισημαίνει: «Σίγουρα αυτό είναι ένα τεστ με τον εαυτό μου, διότι, πέρα από τις απαιτήσεις της δουλειάς, έχουμε κοντά μας μικρές ψυχούλες, που πρέπει για όσο χρονικό διάστημα είναι μαζί μας να περνάνε καλά και να μην πιέζονται. Σαν άνθρωπος έχω απεριόριστα αποθέματα υπομονής και αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά. Βέβαια, είναι εντελώς διαφορετικό να έχεις ένα δικό σου παιδί. Η μητρότητα είναι κάτι που ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση, όπως και οι περισσότερες φίλες μου. Φαντάσου, είμαστε δέκα κολλητές από το γυμνάσιο και μόνο οι δύο έχουν παιδιά. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως είμαστε μια φουρνιά ανθρώπων, μια γενιά, που ξεκίνησε να εργάζεται όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη δουλειά μας και παράλληλα να αφήσουμε λίγο πίσω την προσωπική μας ζωή.»

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το θέμα της μητρότητας

Έπειτα συμπληρώνει: «Ειδικά από τα 24 μου και μετά, δούλευα πάρα πολλές ώρες, έβγαινα ελάχιστα και δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα η προσωπική μου ζωή. Βέβαια, δεν είχα βρει και έναν άνθρωπο που να με εμπνεύσει και να τον ερωτευτώ παράφορα. Επίσης, ήμουν και από τις τυχερές, διότι σε όλες μου τις επαγγελματικές συνεργασίες περνούσα τόσο καλά, που ο χρόνος περνούσε γρήγορα και σε περιόδους που ήμουν μόνη μου δεν μου έλειπε τόσο μια σχέση. Και δεν μου έλειπε, διότι οι μέρες μου κυλούσαν ευχάριστα και δημιουργικά» .«Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Δεν είναι, όμως, κάτι που προγραμματίζουμε για το άμεσο μέλλον. Το θέμα της μητρότητας είναι κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσω μέσα στην επόμενη πενταετία. Αλλά, και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, το καμπανάκι της μητρότητας δεν χτύπησε ποτέ μετά τα 30.»

«Απεναντίας, για κάποιο ανεξήγητο λόγο ήθελα να γίνω μητέρα όταν ήμουν στο σχολείο, μαθήτρια λυκείου ακόμη. Και το ήθελα σε τέτοιο βαθμό, που έλεγα πως όταν γίνω 18 θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά. Ακόμα και σήμερα δεν έχω βρει μια λογική εξήγηση σε αυτό. Αυτό που είμαι σίγουρα σε θέση να γνωρίζω είναι πως ο ερχομός ενός παιδιού απαιτεί έναν επαναπρογραμματισμό στη ζωή σου. Ειδικά στο κομμάτι της δουλειάς, απαιτείται ένα χρονικό διάστημα αποχής, ώστε να μεγαλώσεις το παιδί σου και να ζήσεις αυτές τις μαγικές στιγμές στο 100%. Αυτό εγώ δεν το βλέπω σαν θυσία, αλλά ως μια φυσική αντίδραση που έχει κάθε μητέρα που θέλει να κάνει παιδιά. Το δύσκολο, κρίνοντας κι από αυτά που σκέφτομαι, είναι να το πάρεις απόφαση».

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η επαγγελματική σχέση των δύο ηθοποιών

«Δεν μας φόβισε καθόλου το γεγονός ότι δουλεύουμε μαζί. Ειδικά στα γυρίσματα της ταινίας, που διήρκεσαν ενάμιση μήνα, ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο, και στα γυρίσματα και στο σπίτι, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτό το χρονικό διάστημα των γυρισμάτων ήταν καθοριστικό, διότι τον γνώρισα υπό μια άλλη συνθήκη, στην ένταση της δουλειάς. Μπορώ να σου πω ότι μάθαμε καινούρια πράγματα ο ένας για τον άλλο και κάναμε ένα crash test στις συμπεριφορές μας υπό πίεση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, του βγάζω το καπέλο. Είναι πολύ μπροστά, έχει ένστικτο και γνώσεις.

«Επειδή, όμως, είμαστε και οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, τσακωνόμασταν αρκετά για θέματα της δουλειάς. Είχαμε διαφωνίες. Έλεγε εκείνος Α, εγώ Β. Δυο-τρεις φορές με άκουσε, αλλά τις υπόλοιπες περνούσε το δικό του. Ουσιαστικά, αυτές οι διαφωνίες προέκυπταν επειδή και οι δύο αγαπήσαμε πολύ τη συγκεκριμένη ταινία και θέλαμε να προσέξουμε μέχρι και την παραμικρή της λεπτομέρεια, ώστε να την απογειώσουμε. Κατόπιν εορτής, είμαι σίγουρη πως μέσα από την ταινία τον γνώρισα καλύτερα».

.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις