Εβελίνα Παπούλια γάμος: Οι λόγοι που την οδήγησαν στο διαζύγιο

LIFESTYLE

Εβελίνα Παπούλια γάμος: Οι λόγοι που την οδήγησαν στο διαζύγιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Εβελίνα Παπούλια γάμος: Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρώτο της γάμο, αποκαλύπτοντας τι ήταν αυτό που την οδήγησε στον χωρισμό.

30.09.2019 | 11:27

Εβελίνα Παπούλια γάμος: Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το πρώτο της διαζύγιο. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην Μαρία Ανδρέου και το ένθετο ENJOY που κυκλοφόρησε με την κυριακάτικη δημοκρατία, αναφέρθηκε στον πρώτο της γάμο, αποκαλύπτοντας τι ήταν αυτό που την οδήγησε στον χωρισμό. Ωστόσο, τόνισε πως και τις δύο φορές που παντρεύτηκε ήταν πραγματικά ευτυχισμένη και δεν έχει μετανιώσει για τις αποφάσεις της. Εβελίνα Παπούλια: «Δεν μετάνιωσα που παντρεύτηκα».

Συγκεκριμένα στην ερώτηση για το αν θα ξαναπαντρευόταν, η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε: «Πιστεύω στο ρητό “ποτέ μη λες ποτέ». Άρα; Αν είμαι σε μια όμορφη σχέση και όλα κυλούν κανονικά και ωραία, δεν ξέρω η στιγμή τι μπορεί να φέρει. Είμαι παρορμητική. Αλλά προς το παρόν δεν θα το επιδιώξω. Δεν μετάνιωσα που παντρεύτηκα. Και τις δύο φορές το πίστευα με όλη μου την καρδιά. Μάλιστα, την πρώτη φορά που παντρεύτηκα, και έκανα και την κόρη μου, ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένη. Χώρισα γιατί έβλεπα ότι ο γάμος μου δεν έβγαινε, δεν πήγαινε καλά, αφουγκραζόμουν το τέλος. Δεν θα σας κρύψω ότι για καιρό αναρωτιόμουν αν ήταν η σωστή επιλογή, γιατί είχα το παιδί και δεν ήθελα να πικραθεί η μικρή μου. Ωστόσο όλα κύλησαν καλά και με μένα και με τον πατέρα της».

Εβελίνα Παπούλια: Ένιωθα πως πνιγόμουν

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Έγινα μαμά όταν ήμουν 27-28 χρονών. Το ήθελα. Είχα πει 27 χρονών θα έχω παιδί. Από μικρή. Δεν ξέρω γιατί το είχα βάλει έτσι στο κεφάλι μου και όντως συνέβη. Ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί με τον μπαμπά της Αφροδίτης, απλώς προέκυψε γιατί εγώ είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν περίμενα καθόλου να μείνω έγκυος. Έμεινα και είπα τέλος». Αναφερόμενη στους γάμους της, η Εβελίνα Παπούλια παραδέχτηκε πως ένιωθε πως «πνιγόταν» μέσα σε αυτούς: «Έχω κάνει δύο γάμους, αλλά δεν κράτησαν, ήταν μπαμπ-μπαμ. Δεν το έχω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Δεν μπορώ να σου το πω. Μπορεί να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή ή οι κατάλληλοι άνθρωποι ή να ήμουν εγώ τόσο πολύ ανώριμη για αυτό. Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω.»

Στη συνέντευξη που παρέδωσε, συμπλήρωσε ακόμα: «Πάντως σίγουρα κάτι πάθαινα. Πνιγόμουν. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή μου, ότι καταπιεζόταν η ελευθερία μου. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χρήζει ψυχανάλυσης. Ο γάμος σαν γάμος μου αρέσει. Είναι δηλαδή κάτι που το θαυμάζω στους ανθρώπους όταν το βιώνουν. Πάντα λέω “αχ, γιατί όχι και εγώ”. Τώρα πια για να έκανα κάτι τέτοιο, νομίζω ότι θα έπρεπε να το φιλτράρω πολύ. Δεν νομίζω ότι έφταιγαν οι σύντροφοι μου και στις δύο περιπτώσεις. Θεωρώ ότι έφταιγα εγώ, γιατί εγώ πάθαινα κρίση πανικού μέσα σε αυτό».

Εβελίνα Παπούλια: Έχω ανάγκη από ελευθερία

Η Εβελίνα Παπούλια το 1999 παντρεύτηκε τον Γιώργο Λιάντο με τον οποίο απέκτησαν την Αφροδίτη και χώρισαν το 2001. Στη συνέχεια τον Μάϊο του 2008, και μετά από δεσμό 5 ετών, παντρεύτηκε στη Σκωτία τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα. Για τον γάμο της με τον Παναγιώτη Κράββα είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Έχω ξαναπαντρευτεί, απλά κράτησε ένα μήνα. Παντρεύτηκα στη Σκωτία μετά από έξι χρόνια. Στην ουσία ήταν κουλό. Μου είπε «θέλεις να παντρευτούμε;» και του είπα «ναι, να παντρευτούμε σε ένα κάστρο στη Σκωτία». Το τακτοποίησε και πήγα και παντρεύτηκα. Χώρισα γιατί μου βγήκε κάτι και είπα «θα ζήσω όλη μου τη ζωή με αυτά τα ελαττώματα;».

Επιπρόσθετα αναφέρει πως: «Στη σχέση μου δεν υπήρχε πολύ ελευθερία. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που την αποζητώ και θέλω να την έχει και ο άλλος. Αυτό ίσως σε αυτή τη σχέση δεν υπήρχε σε αυτό τον βαθμό που το ήθελα. Μπορεί αν απλώς τα είχαμε να μην χωρίζαμε. Δεν εγγυώμαι τίποτα. Δεν μπορώ την καταπίεση. Το κομμάτι του γάμου έχει αυτό το είδος καταπίεσης της προσωπικότητας. Κάτι αλλάζει με τον γάμο που δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Με φρίκαρε ότι θα ζούσα με αυτό τον τρόπο».

Exit mobile version