Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Βοστώνη: Μια στάση με τη Μαρέβα, για να δουν τον γιο τους (pic)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Βοστώνη: Μια στάση με τη Μαρέβα, για να δουν τον γιο τους (pic)

Μητσοτάκης Βοστώνη: Επιστρέφοντας από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, έκαναν μία σύντομη στάση στη Βοστώνη, όπου σπουδάζει ο γιος τους.

Μητσοτάκης Βοστώνη: Σύντομη στάση στη Βοστώνη για να περάσει λίγες ώρες μαζί με το γιο του, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μαζί του η σύζυγός του Μαρέβα. Μετά το πενθήμερο στη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε με αφορμή τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και είχε πλήθος συναντήσεων, τόσο διμερείς επαφές με άλλους ηγέτες, όσο και με παράγοντες της ομογένειας, ο κ. Μητσοτάκης, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε στο Instagram βρέθηκε στη Βοστώνη όπου διαμένει και σπουδάζει ο γιος του Κωνσταντίνος. Η φωτογραφία δείχνει χαμογελαστούς τον Κυριάκο με τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη και τον γιο τους Κωνσταντίνο. Στη λεζάντα που τη συνοδεύει αναγράφονται τα εξής: «Γυρίζοντας από τη Νέα Υόρκη, σύντομη στάση στη Βοστώνη για parents weekend στο Boston College!»

Ο Κωνσταντίνος αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο πιο αυστηρός κριτής του και έχει πάρει το βιτριολικό χιούμορ του συνονόματου παππού του.  Η εικόνα του το βράδυ των εκλογών που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν άκουσε τον πατέρα του να ευχαριστεί την οικογένειά του για τη νίκη στις εκλογές δείχνει ένα ευαίσθητο παιδί, ο οποίος λατρεύει τις αδελφές του και τη μητέρα του. Ο Κωνσταντίνος κάνει χειμερινό σκι, του αρέσει η θάλασσα και αγαπά πολύ τα Χανιά.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος κατά τη διάρκεια ομιλίας του πατέρα του, όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές. Ο νεαρός δεν συγκρατήθηκε και έκλαψε όσο ο πατέρας του έλεγε τα πρώτα του λόγια  ως πρωθυπουργός της χώρας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μία δυνατή αγκαλιά μεταξύ γιου και πατέρα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις