Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρπαγή παιδιών Κρήτη: Βρέθηκαν στη Λάρισα τα κορίτσια που απήχθησαν
ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή παιδιών Κρήτη: Βρέθηκαν στη Λάρισα τα κορίτσια που απήχθησαν

Αρπαγή παιδιών Κρήτη: Η τύχη των τεσσάρων μικρών παιδιών αγνοείτο από την Παρασκευή όταν, οι δυο γονείς, έφυγαν με αυτά χωρίς να επιστρέψουν στο σπίτι και χωρίς να ενημερώσουν.

Αρπαγή παιδιών Κρήτη: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των τεσσάρων παιδιών στην Κρήτη, από όπου εξαφανίστηκαν το πρωί του Σαββάτου. Τελικά τα παιδιά βρέθηκαν στη Λάρισα. Είχαν απαχθεί από τους γονείς τους οι οποίοι έχουν χάσει την επιμέλειά τους, έναν 30χρονο άνδρα και την 26χρονη σύζυγό του από την Αλβανία, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του Κιλελέρ στη Λάρισα ενώ τα παιδιά βρίσκονται υπό την προστασία της Αστυνομίας και των Κοινωνικών Υπηρεσιών και είναι καλά στην υγεία τους. Τα παιδιά, είχαν αναλάβει με εισαγγελική εντολή ο παππούς, η γιαγιά και η θεία του 30χρονου πατέρα.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr θα αναχωρήσουν από την Κρήτη για την Λάρισα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που είχαν την κηδεμονία και την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών που το ζευγάρι είχε αποκτήσει. Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά, ηλικίας από τριών ως επτά ετών, σύμφωνα με την εισαγγελική διαταγή τα έβλεπαν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Οι ίδιοι όμως στην καθιερωμένη συνάντηση, φαίνεται, είχαν άλλο σκοπό. Αφού ζήτησαν από την οικογένεια να πάρουν τα παιδιά και να κάνουν μια μικρή βόλτα εξαφανίστηκαν, αναγκάζοντας την οικογένεια που είχε αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών να καταφύγει στην αστυνομία.

Αρπαγή παιδιών Κρήτη: Τι υποστηρίζει η μητέρα

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, που από την αρχή δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο οι γονείς να έχουν φύγει από την Κρήτη. Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν καθώς το απόγευμα του Σαββάτου, οι γονείς εντοπίστηκαν στη Λάρισα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του ΑΤ Κιλελέρ. Η μητέρα των παιδιών σε επικοινωνία που είχε με το Flashnews.gr ισχυρίστηκε ότι ολόκληρο το καλοκαίρι, η ίδια και ο σύζυγός της φρόντιζαν τα παιδιά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, εις γνώση των ανθρώπων που είχαν την επιμέλεια τους. Η 26χρονη δίνει μια τελείως διαφορετική εκδοχή για το αν είναι σε θέση να μεγαλώσει τα παιδιά της. Ωστόσο αυτό αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης από την δικαιοσύνη και τις υπηρεσίες πρόνοιας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις