Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Λαμία 2-0: Άργησε αλλά πήρε… μπρος (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Λαμία 2-0: Άργησε αλλά πήρε… μπρος (vid)

Ολυμπιακός - Λαμία 2-0: Με γκολ του Αλγερινού Σουντανί και του Μαροκινού Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ανεβασμένος στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε 2-0 την Λαμία

Ολυμπιακός – Λαμία 2-0: Κάτι παραπάνω από μία ώρα χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να πάρει μπρος και να φτάσει στην τέταρτη νίκη του στη Super League 1 επικρατώντας 2-0 της Λαμίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει rotation αυτή τη φορά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που είχαν κάποιες ευκαιρίες. Ήταν φανερό ότι είχε πολύ άγχος, το οποίο βγήκε στο παιχνίδι του. Ίσως γιατί ήθελε να ξεμπερδεύει από νωρίς, ώστε να αφοσιωθεί στον δεύτερο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ερυθρό Αστέρα την προσεχή Τρίτη (01/10) στο Βελιγράδι.

Τη λύση για την πειραϊκή ομάδα έδωσαν δύο παίκτες που έχουν ενεργό ρόλο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Σουντανί άνοιξε το σκορ στο 61′ έπειτα από υπέροχη συνεργασία, με την μπάλα να φτάνει στον Αλγερινό έχοντας περάσει από πέντε διαφορετικά πόδια. Το συγκεκριμένο γκολ έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους, που άφησαν το άγχος στην άκρη και παρουσίασαν πάλι ορισμένα εξαιρετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Στο 70′ έγινε το 2-0 με σκόρερ τον Ελ Αραμπί ύστερα από ασίστ του Κούτρη, που ήταν η τρίτη του στο πρωτάθλημα.

Ντεμπούτο Λοβέρα

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Μάξι Λοβέρα που έκανε ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα πριν συμπληρώσει ένα μήνα στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός έδειξε ότι μπήκε αμέσως στο κλίμα του αγώνα, καθώς πήρε πρωτοβουλίες, συνεργάστηκε με τον Σουντανί, ενώ είχε και τελική προσπάθεια. Το σημαντικότερο για την πειραϊκή ομάδα είναι ότι ξαναβρέθηκε στην κορυφή μόνη πρώτη μετά από πέντε αγώνες και ίσως να παραμείνει χωρίς συγκάτοικο αν την Κυριακή (29/09) δεν καταφέρει να νικήσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέντο (88’ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε (78’ Μπενζιά), Βαλμπουενά (63’ Λοβέρα), Σουντανί, Ελ Αραμπί.

ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας (43’ Τζανετόπουλος), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (75’ Μπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας (60’ Τουράμ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μανούσο που σκόραρε στο 2′ και στο 87′ ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη νίκη του στη φετινή σεζόν επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού. Δεν παρουσίασε ιδιαίτερα καλή εικόνα η ομάδα του Περιστερίου, ωστόσο γλίτωσε τις περιπέτειες γιατί αν τυχόν αποτύγχανε να πάρει τους τρεις βαθμούς, από βδομάδα θα έψαχνε για προπονητή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης (84′ Γιακουμάκης), Ρόσα (64′ Μάντσον), Ούμπιδες (80′ Ανδρούτσος), Μανούσος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Μπάλμπι, Λουσέρο, Μιμίτο (90+1′ Καββαδίας), Μάλης, Ντίαζ (52′ Ρομάν), Ντάλσιο, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι (84′ Ντουάρτε).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις