Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πόθεν έσχες Παπαδημούλης: Εκατομμυριούχος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πόθεν έσχες Παπαδημούλης: Εκατομμυριούχος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Πόθεν έσχες Παπαδημούλης: Στην ομάδα των εκατομμυριούχων πολιτικών της Ελλάδας ανήκει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος διατηρεί επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της της τάξης των 2 εκατ. ευρώ.

Πόθεν έσχες Παπαδημούλης: Στους εξαιρετικά ευκατάστατους πολιτικούς συγκαταλέγεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Σύμφωνα με το πόθεν έσχες του που δημοσίευσε σήμερα η αρμόδια επιτροπή της Βουλής, διαθέτει μεγάλη ρευστότητα και χαρτοφυλάκιο επενδυτικών τίτλων της τάξης των 2 εκατ. ευρώ. Το οικονομικό έτος 2018, τα προσωπικά εισοδήματα του κ. Παπαδημούλη ανήλθαν σε 252.700,95 ευρώ και της συζύγου του σε 25.265,65 ευρώ. Σε 18 τραπεζικούς λογαριασμούς το ζεύγος Παπαδημούλη έχει καταθέσεις συνολικού ύψους 1.094.550,12 ευρώ ενώ η σύζυγός του είναι συνδικαιούχος με τον αδερφό της σε επιπλέον δύο λογαριασμούς με καταθέσεις 436.040,59 ευρώ. Την ίδια ώρα το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του κ. Παπαδημούλη κατά το συγκεκριμένο οικονομικό έτος περιελάμβανε 19 τίτλους μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων με αποτίμηση αξίας ύψους 973.593,94 ευρώ έως την εκποίηση 667 μεριδίων αμοιβαίου κεφαλαίου(KBC PRIVILEGED) έναντι 211.952,59 ευρώ.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πόθεν έσχες των πολιτικών είναι αυτό του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, καθώς έχουν δηλωθεί περισσότερα από 120 ακίνητα. Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο κ. Βαρβιτσιώτης στο πόθεν έσχες του, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα μαζί με αυτά των υπόλοιπων πολιτικών, επενδύει στην αγορά ακινήτων. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για σπίτια, αλλά κυρίως για μικρούς χώρους επαγγελματικής στέγης-καταστημάτων, καθώς και οικόπεδα. Πάντως είναι εντυπωσιακό πως τα ακίνητα γεμίζουν 9 σελίδες στη δήλωση πόθεν έσχες, από τη σελίδα 6 έως και τη σελίδα 14.

Από τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών προκύπτει πως προχώρησε και στην αγορά ενός ταχύπλοου 8,5 μέτρων. Επιπλέον, έχει δηλώσει και ένα δάνειο ύψους 300.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις