ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Η Σπόρτινγκ θέλει Φερέιρα ή Μαρτίνς!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Η Σπόρτινγκ θέλει Φερέιρα ή Μαρτίνς!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Πρόταση στον ΠΑΟΚ για την αποδέσμευση του προπονητή του Αμπέλ Φερέιρα έκανε η Σπόρτινγκ, ενώ στη λίστα της βρίσκεται και ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού

25.09.2019 | 12:07

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ο πρώτος που έκανε κρούση ήταν ο Αμπέλ Φερέιρα του ΠΑΟΚ. Λογικό καθώς ο Πορτογάλος προπονητής έχει δουλέψει στις ακαδημίες και τη δεύτερη ομάδα της, ενώ στην ίδια ομάδα έκανε καριέρα και ως ποδοσφαιριστής. Η απάντηση της διοίκησης του «δικέφαλου» του βορά ήταν αρνητική και το πρώτο που απάντησε στην ομάδα των «λιονταριών» είναι ότι η ρήτρα αποδέσμευσης βρίσκεται στα 7 εκατ. ευρώ. Μέχρι τώρα όμως ο ίδιος ο Φερέιρα δεν έχει εκφράσει άποψη για το αν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Φρεντερίκο Βαράντας δείχνει ότι θέλει σαν τρελός τον προπονητή του ΠΑΟΚ αλλά στην σκέψη ότι θα χρειαστεί να ξοδέψει 7 εκατ. ευρώ δεν φαίνεται ζεστός. Είναι κάτι πάντως που θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες μέρες. Βέβαια, ο Φερέιρα δεν είναι ο μόνος που θέλει η πορτογαλική ομάδα από την Ελλάδα. Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο (25/09) της «Record» οι υποψήφιοι προπονητές είναι τέσσερις, ανάμεσά τους και ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού. Όλα αυτά μετά την αποχώρηση του Μάρσελ Κάιζερ και την προσωρινή παρουσία ως υπηρεσιακού του Λεονέλ Πόντες.

Οι άλλοι υποψήφιοι

Για τον Μαρτίνς το ενδιαφέρον έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με την εξέλιξη που είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην πορεία του με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο άλλοτε κόουτς των Μαρίτιμο, Ρίο Άβε και Γκιμαράες έχει δημιουργήσει ακόμη καλύτερο όνομα στην Ευρώπη και σύντομα θα μπουν στη διεδκίκησή του και άλλες ομάδες από προηγμένα πρωταθλήματα, όπως είναι η Πρέμιερ Λιγκ. Από εκεί και πέρα, οι άλλοι δυο υποψήφιοι για τον πάγκο της Σπόρτινγκ είναι οι Κίκε Σετιέν και Σίλας, όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο της Record. Επίσης, για τον Φερέιρα είχαν σήμερα ρεπορτάζ και οι άλλες δύο αθλητικές εφημερίδες της Πορτογαλίας, η «O’Jogo» και η Α Bola. Η περίπτωσή του, αν δεν υπήρχε η ρήτρα αποδέσμευσης, θα ήταν σίγουρα σε προτεραιότητα.

Exit mobile version