Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζωή Παπαδοπούλου γάμος: Παντρεύτηκε η γνωστή τραγουδίστρια – Ο διάσημος κουμπάρος
LIFESTYLE

Ζωή Παπαδοπούλου γάμος: Παντρεύτηκε η γνωστή τραγουδίστρια – Ο διάσημος κουμπάρος

Ζωή Παπαδοπούλου γάμος: Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η δημοφιλής ερμηνεύτρια με τον αγαπημένο της σε στενό κύκλο, στο Κορωπί.

Ζωή Παπαδοπούλου γάμος: Η ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου και ο αγαπημένος της, Θοδωρής Πλεμμένος αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Μετά από περίπου δυο χρόνια σχέσης το ζευγάρι πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Ζωή Παπαδοπούλου και ο σύντροφός της, αθλητής του βόλεϊ Θοδωρής Πλεμμένος παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον Κώστα Καραφώτη. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο στο Κορωπί, παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων.

Ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης είναι καρδιακός φίλος του γαμπρού, αλλά και συνεργάτης της Ζωής Παπαδοπούλου. Η Ζωή Παπαδοπούλου ήταν μια πολύ όμορφη κι ευτυχισμένη νύφη. Επέλεξε ένα ρομαντικό στράπλες νυφικό Lenia Haute Couture για την μεγάλη στιγμή και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω με κότσο. Φυσικά, στη γαμήλια δεξίωση τραγούδησε ο Κώστας Καραφώτης και το ζευγάρι έκανε είσοδο με το τραγούδι του Γιάννη Πάριου «Για πάντα μαζί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις