Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Καστάνη σειρές: Πόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε για ένα επεισόδιο
LIFESTYLE

Ελένη Καστάνη σειρές: Πόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε για ένα επεισόδιο

Ελένη Καστάνη σειρές: Την ιλιγγιώδη - με τα σημερινά δεδομένα - αμοιβή της αποκαλύπτει η δημοφιλής ηθοποιός και προκαλεί ...αναταράξεις.

Ελένη Καστάνη σειρές:  Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός «Στη Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Δευτέρας. Μίλησε για το υψηλό κασέ της, τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τη σειρά, « Κάνε γονείς να δεις καλό», η οποία «κόπηκε». Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στις αμοιβές της, η Ελένη Καστάνη είπε στην κάμερα του Star Channel: «Ομολογώ πως πήρα 10.000 ευρώ το επεισόδιο, μία φορά, αλλά δεν θέλω να πω σε ποια σειρά γιατί οι συνάδελφοι θα τρελαθούν»

Το ότι σταμάτησε το σίριαλ «Κάνε γονείς να δεις καλό» μου στοίχισε περισσότερο καλλιτεχνικά, δεν μπορώ να το χωνέψω ότι σταμάτησε αυτό το σίριαλ. Για εμένα δεν έπρεπε να σταματήσει.» Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή, οι παραγωγοί του μου είπαν πως περίμεναν ότι θα τους κλείσω το τηλέφωνο. Τους είπα ότι κακώς το περίμεναν, γιατί εγώ ήθελα χρόνια να δουλέψω με τον Μάρκο. Μπορεί να διαφωνώ σε κάτι μαζί του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να υποκλιθώ στο ταλέντο του».

Η Ελένη Καστάνη για τον Ντάνο

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το πώς κρίνει τη στροφή του στην υποκριτική, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα κάποια σκηνή μαζί με τον Ντάνο, αλλά δεν θα κάνω και την αστυνομία θεάτρου να αποκλείω κόσμο». Η ηθοποιός παραχώρησε τη συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για όλα. Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις