Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Emmys 2019: Θρίαμβος για Game of Thrones, Chernobyl – Η σέξι εμφάνιση της Εμίλια Κλαρκ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Emmys 2019: Θρίαμβος για Game of Thrones, Chernobyl – Η σέξι εμφάνιση της Εμίλια Κλαρκ

Emmys 2019: Πραγματοποιήθηκε η λαμπερή απονομή των Βραβείων Emmy με λαμπερές εμφανίσεις, ενώ δεν έλειπαν και οι συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. 

Emmys 2019: Πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας η 71η απονομή των βραβείων Emmy στο Microsoft Theatre του Λος Άντζελες, με πολλή χαρά, μεγάλη συγκίνηση, αλλά και εκπλήξεις. Φυσικά δεν εξέπληξε κανέναν η σαρωτική νίκη της επιτυχημένης σειράς “Game of Thrones” του HBO. Παρά την αμφιλεγόμενη όγδοη και τελευταία σεζόν, οι πρωταγωνιστές της σειράς-φαινόμενο ανέβηκαν όλοι μαζί στη σκηνή και ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή, τόσο για τους ίδιους όσο και για το κοινό.

Ο Peter Dinklag, που υποδυόταν τον Tyrion Lannister για 10 χρόνια, σημείωσε, μάλιστα, ένα ιστορικό ρεκόρ στα Emmy Awards, καθώς μαζί με το τέταρτο βραβείο β΄ ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά που έλαβε, κατέχει πλέον τα περισσότερα αγαλματίδια που έχει κατακτήσει ποτέ ηθοποιός στην εν λόγω κατηγορία. Η ιστορική μίνι-σειρά “Chernobyl”, επίσης του HBO, η οποία είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές και κάνοντας πολλούς να μιλούν για “την καλύτερη σειρά όλων των εποχών” έλαβε τρία βραβεία.

Από την άλλη πλευρά, στην κατηγορία της κωμικής σειράς, το “Fleabag” κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα βραβεία, ενώ είχε 11 υποψηφιότητες στις κατηγορίες της κωμωδίας, ενώ η δημιουργός και πρωταγωνίστριά του, Phoebe Waller-Bridge, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία του Α’ Γυναικείου Ρόλου σε κωμική σειρά. Όσον αφορά τα κανάλια, μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν το HBO, που φέτος απέσπασε 32 βραβεία, ενώ το Netflix ήρθε δεύτερο με 27 και η Amazon με 15 βραβεία.

Emmys 2019: Η Εμίλια Κλαρκ – πρωταγωνίστρια του “Game of Thrones”

Από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς αναδείχθηκε η πρωταγωνίστρια του “Game of Thrones”, Εμίλια Κλαρκ, η οποία έλαμψε φορώντας ένα σέξι μαύρο φόρεμα  Valentino με βαθύ ντεκολτέ.

Ως μία από τις ατυχέστερες στιλιστικές επιλογές της βραδιάς κρίθηκε αυτή της ηθοποιού Gwendoline Christie, που έγινε γνωστή για τον ρόλο της ως Λαίδη Μπριεν του Ταρθ. Η Christie φόρεσε ένα φόρεμα – ρόμπα της Gucci στα χρώματα του λευκού και του κόκκινου, το οποίο θύμιζε παπική ενδυμασία

Emmys 2019: Η Gwendoline Christie – εκ των πρωταγωνιστριών του “Game of Thrones”
Emmys 2019: Η στιγμή που το “Game of Thrones” κερδίζει το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις