Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπογδάνος ατύχημα: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής, έπεσε “θύμα” της βροχής
ΕΛΛΑΔΑ

Μπογδάνος ατύχημα: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής, έπεσε “θύμα” της βροχής

Μπογδάνος ατύχημα: «Πρωτοβρόχια. Προσοχή στις γλίστρες!» ήταν το σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Μπογδάνος ατύχημα: «Θύμα» της βροχής που έπληξε χθες Παρασκευή την Αθήνα έπεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Τα πρωτοβρόχια που σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα σε αρκετά σημεία της πόλης για τους πεζούς, οι οποίοι έτρεχαν να καλυφθούν από την ξαφνική νεροποντή. Ένας από αυτούς φαίνεται ότι ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο βουλευτής είχε ένα μικρό ατύχημα, όπως ανέφερε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο Κωνταντίνος Μπογδάνος, γλίστρησε και χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταβεί σε νοσοκομείο της Αθήνας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, ο κ. Μπογδάνος χρειάστηκε να κάνει και τρία ράμματα. «Πρωτοβρόχια. Προσοχή στις γλίστρες! (Τρία ραμματάκια κι ευτυχώς όλα καλά)» ήταν το σχόλιό του στις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε πριν και μετά τα ράμματα. Στην πρώτη τον βλέπουμε λίγο μετά τον τραυματισμό του μέσα στο αυτοκίνητο, με το πουκάμισό του ματωμένο, ενώ στη δεύτερη αφού έχει περιποιηθεί το τραύμα του.

Μπογδάνος ατύχημα: Η ανάρτηση του βουλευτή
Δείτε ακόμη: 

Φθινοπωρινός ο καιρός το Σάββατο, πού θα βρέξει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις