Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Premier League: 8-0 η Σίτι την Γουότφορντ, ήττα για την Τότεναμ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Premier League: 8-0 η Σίτι την Γουότφορντ, ήττα για την Τότεναμ (vid)

Premier League: Πέταγε φωτιές η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καθώς πέτυχε πέντε γκολ σε 18 λεπτά, ενώ η Λέστερ επικράτησε 2-1 εντός των «σπιρουνιών»

Premier League:  Ισοπεδωτική ήταν η Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με την Γουότφορντ την οποία διέλυσε με 8-0, σκορ που αποτελεί ρεκόρ για την ίδια στην Premier League και γενικότερα στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. Βέβαια, το μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία το έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε 9-0 της Ίπσουιτς το 1995. Το φοβερό πάντως για τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ότι κατάφεραν να προηγηθούν 5-0 σε διάστημα 18 λεπτών και από εκεί και πέρα έκαναν απλά διαχείριση.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε χατ τρικ (15′, 48′, 60′), ο Νταβίδ Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 53ο δευτερόλεπτο και οι υπόλοιποι σκόρερ ήταν οι Αγκουέρο (7′), Μαχρέζ (12′), Οταμέντι (18′), Ντε Μπρόινε (85′). Για τον Αγκουέρο ήταν το 100ο γκολ στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ», ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που έχει σκοράρει και στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Με τη νίκη αυτή η Σίτι μείωσε τη διαφορά στους 2 βαθμούς από τη Λίβερπουλ, που αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/09) την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ (54′ Κανσέλο), Οταμέντι (63′ Ερικ Γκαρθία), Φερναντίνιο, Μεντί (45′ Ανχελίνο), Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Ντ. Σίλβα, Μαχρέζ, Μπ. Σίλβα, Αγουέρο

Γουότφορντ (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Φόστερ, Ντόουσαν, Μαριάπα, Χολέμπας, Καπού, Ντουκουρέ, Φουλκιέ (33′ Περέιρα), Κλέβερλι, Ντεουλοφέου (77′ Γκρέι), Χιουζ (59′ Σαρ).

ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2-1

Νέα απώλεια για την Τότεναμ στο πρωτάθλημα που κατάφερε να προηγηθεί με υπέροχο γκολ του Χάρι Κέιν στο εκτός έδρας ματς με την Λέστερ στο 29′, αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα με 2-1. Ήταν η δεύτερη ήττα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ στην Πρέμιερ μετά το 0-1 της 2ης αγωνιστικής με τη Νιουκάστλ, με συνέπεια να βρίσκεται πλέον 7 πόντους μακριά από την κορυφή και εκτός τετράδας.

Το 1-1 για τις «αλεπούδες» έγινε στο 69′ από τον Περέιρα και στο 85′ ο Μάντισον διαμόρφωσε με εξαιρετικό σουτ το τελικό 2-1. Η Τότεναμ αδίκησε τον εαυτό της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς θα μπορούσε τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία.

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Έβανς, Περέιρα, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Τίλεμανς (84′ Τσουντχάρι), Εντίντι, Μάντισον, Μπαρνς (82′ Γκρέι), Βάρντι, Πέρεθ (67′ Πράετ).

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γκαζανίγκα, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Σισοκό (67′ Γουανιάμα), Λαμέλα (79′ Έρικσεν), Γουίνκς, Εντομπελέ (86′ Λούκας), Σον, Κέιν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις