Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τούμπα Παπαδάκη: Έπεσε από την καρέκλα του on air, χάθηκε από το πλάνο
ΕΛΛΑΔΑ

Τούμπα Παπαδάκη: Έπεσε από την καρέκλα του on air, χάθηκε από το πλάνο

Τούμπα Παπαδάκη: Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής καθόταν στην καρέκλα του στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα», όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε με δύναμη στο πάτωμα.

Τούμπα Παπαδάκη: Λίγο καιρό μετά την “εξαφάνιση” του Γιάννη Στρατάκη, ένας ακόμη δημοσιογράφος τρώει… τούμπα, ξανά στον ANT1. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη που πρωταγωνίστησε σε πρωινό απρόοπτο – άρα και στα blogs- κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής ξαφνικά βρέθηκε στο κενό όταν έπεσε από την καρέκλα στην οποία καθόταν. Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ η εκπομπή βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη -με καλεσμένους τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και τον βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου- ο Γιώργος Παπαδάκης έπεσε από την καρέκλα στην οποία καθόταν την ώρα που πήγε να πάρει ένα τάμπλετ από τα χέρια της συνεργάτιδάς του.

Όπως ήταν φυσικό, υπήρξε ανησυχία, γιατί θα μπορούσε και να είχε χτυπήσει. Απευθείας έπεσε το σήμα της εκπομπής. Ευτυχώς όλα ήταν καλά με την υγεία του παρουσιαστή, αφού στιγμές αργότερα ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο πόστο του. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του Σεπτεμβρίου και ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης, ευρισκόμενος στο ίδιο πλατό, είχε πέσει από την καρέκλα στην οποία καθόταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί». Άρα, μάλλον κάτι φταίει στις καρέκλες, ή και στο… πάτωμα των στούντιο του σταθμού.

Η τούμπα του Στρατάκη

Όταν ο Αρόγιο, είχε στο μυαλό του τη… σέλφι

Ο Ρέιμοντ Αρόγιο, δημοσιογράφος του Fox News, έπεσε από την καρέκλά του την περασμένη χρονιά ενώ προσπαθούσε να βγάλει σέλφι κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής. Ο Αρόγιο καλεσμένος στην εκπομπή «The Ingraham Angle» πόζαρε με ένα μπουκάλι αναψυκτικού στο χέρι ενώ στην προσπάθεια του να τραβήξει την ιδανική φωτογραφία μάλλον μετακινήθηκε πολύ πίσω με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα.

Η παρουσιάστρια, συνέχισε απτόητη την δουλειά της και μάλιστα πέρασε στο επόμενο θέμα της ειδησεογραφίας. Ζήτησε φυσικά από τους υπαλλήλους που εργάζονταν στο κανάλι να εξετάσουν τον καλεσμένο. Φυσικά, οι εικόνες της πτώσης έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες.

Επική τούμπα για δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια γυρίσματος τον Αύγουστο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις