Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 26χρονος Λάρισα: Νέα αυτοκτονία – Βρήκαν τον γιο τους κρεμασμένο στο σπίτι
ΕΛΛΑΔΑ

26χρονος Λάρισα: Νέα αυτοκτονία – Βρήκαν τον γιο τους κρεμασμένο στο σπίτι

26χρονος Λάρισα: Η τραγική ιστορία προέκυψε λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία νεαρής κοπέλας με τον ίδιο τρόπο, στο σπίτι της στη Λαμία.

26χρονος Λάρισα: Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας η είδηση ότι ένας 26χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του χθες το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 26χρονος που διέμενε στη συνοικία της Νεράιδας, βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, γύρω στις 11.30, από τους ίδιους τους γονείς του, που αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με γιατρό αλλά ήταν αργά καθώς ο 26χρονος ήταν ήδη νεκρός. Οι έρευνες των αρχών για τα αίτια του τραγικού συμβάντος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 26χρονου. Η τραγική ιστορία προέκυψε λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία νεαρής κοπέλας με τον ίδιο τρόπο, στο σπίτι της στη Λαμία.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η 17χρονη κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της. Το νεαρό κορίτσι βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, καθώς οι γονείς του απουσίαζαν. Λίγη ώρα αργότερα η γιαγιά της πήγε να την επισκεφτεί, όμως την εντόπισε κρεμασμένη από έναν αυτοσχέδιο βρόγχο μέσα στο μπάνιο. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι έρευνες της αστυνομίας, η οποία σε πρώτη φάση έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι αυτοκτονίες των νέων παιδιών, αυξάνονται δυστυχώς με ραγδαίο ρυθμό τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις