Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

02

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ντόρα – Παπανδρέου: Η Πιπιλή περιγράφει απολαυστικά το δείπνο στο σπίτι της Μπακογιάννη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα – Παπανδρέου: Η Πιπιλή περιγράφει απολαυστικά το δείπνο στο σπίτι της Μπακογιάννη

Ντόρα - Παπανδρέου: Η στιχομυθία που αποκάλυψε ότι είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου, αποδεικνύει ότι το παρεάκι, παρά τις εκ διαμέτρου αντίθετες ιδεολογίες, το διασκέδασε. 

Ντόρα – Παπανδρέου: Σκέτη απόλαυση είναι οι περιγραφές της Φωτεινής Πιπιλή, για το δείπνο που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη λίγες ημέρες πριν στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα. Η στιχομυθία που αποκάλυψε ότι είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου, αποδεικνύει ότι το παρεάκι, παρά τις εκ διαμέτρου αντίθετες ιδεολογίες, το διασκέδασε.  Μιλώντας, λοιπόν, στον ρ/σ Alpha 989, η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μόλις είδα τον Γιώργο, θυμηθήκαμε τα παλιά και του λέω κάποια στιγμή ‘Γιώργο, να σου ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, γιατί εσύ δεν έρχεσαι συχνά στο σπίτι της Ντόρας’, με κοίταγε ο Γιώργος, ‘εδώ τρώμε, εδώ δεν έχει πράσινα τσάγια’. Γέλασε ο Γιώργος Παπανδρέου και μου λέει: ‘Όχι, όχι, Φωτεινή, είμαι προετοιμασμένος’. Του λέω “πρόσεχε γιατί έτσι και σε δούμε ότι δεν τρως, θα έχουμε ντράβαλα».

Αναφερόμενη στο δείπνο της κυρίας Μπακογιάννη, η κυρία Πιπιλή είπε: «Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι και πολύ αρχόντισσα διότι κάθε φορά κάνει αντίστοιχο τραπέζι, είτε ανοίγει την οικία της, είτε στο Στρασβούργο. Κάθε φορά που είναι επικεφαλής αντιπροσωπείας. Δεν το έχει κάνει άλλος. Δεν μας είχε ντολμαδάκια. Ξέχασα να της το πω. Είχα προετοιμαστεί γιατί εγώ δεν είμαι του πολύ φαγητού, είμαι του καλού φαγητού και επειδή στην Ντόρα τρώμε εξαιρετικά. Ντολμαδάκια δεν είχε, αλλά είχε κάτι μελιτζάνες. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Και ασχολείται η ίδια. Οι καλές νοικοκυρές να ξέρετε ότι είναι αυτές που μαγειρεύουν και δίνουν το στίγμα. Ήταν πολύ ευχάριστη βραδιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις