alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 19/9
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 19/9

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σένα, για σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ζώδια σήμερα: Πόσες φορές έχετε βρεθεί στη θέση να αναρωτιέστε αν το άτομο το οποίο θέλετε έχει παρόμοιες σκέψης για εσάς; Η γλώσσα του σώματος μπορεί να μας αποκαλύψει και τη πιθανή ερωτική διάθεση του άλλου και καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε ένα σύνολο ανθρώπων, θα είστε το πρώτο άτομο που θα κοιτάξει όταν γελάει. Πρόκειται για μια ασυνείδητη κίνηση η οποία αποσκοπεί στο να ελέγξει το κατά πόσο ταιριάζετε. Αν γελάτε και εσείς, σημαίνει ότι έχετε παρόμοιο τρόπο σκέψης άρα μάλλον ταιριάζετε. Όπως συμβαίνει και με τις γυναίκες, η κατεύθυνση των ποδιών δείχνει το ενδιαφέρον. Παρατηρήστε τα πόδια του και θα ξέρετε το αν σας βρίσκει ελκυστικές.

Ένας άντρας συχνά θα ξύσει απαλά το πρόσωπο του όταν μιλάει με μια γυναίκα που βρίσκει ελκυστική. Αυτό συμβαίνει λόγο του ότι εκείνη τη στιγμή, πιο πολύ αίμα κυκλοφορεί απότομα στο κεφάλι του με αποτέλεσμα να ανεβάζει τη θερμοκρασία του και να δημιουργεί κνησμό. Μπορεί όλα αυτά να σου φαίνονται περίεργα, αλλά στο εξής, παρατήρησε τις κινήσεις του και θα δεις πως η… επιστήμη του έρωτα πέφτει μέσα.  Και τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τα ζώδια. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Το Tlife, μας ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Κάνε τις ανάλογες προετοιμασίες για τα σχέδια που θέλεις να προωθήσεις, να προλάβεις μια προθεσμία ή να προχωρήσεις ένα σχέδιο που έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές, τώρα που ο κυβερνήτης σου Άρης εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Οι πληροφορίες και οι παρατηρήσεις στα εργασιακά να είσαι βέβαιη πως θα σε ωφελήσουν, γι’ αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αρχίσεις τα παράπονα. Κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σου πιθανά να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα έντασης στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου στο φλερτ που λαμβάνεις και άσε τον ενδιαφερόμενο να σου δείξει τις πραγματικές του προθέσεις.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος 

Μπορεί σήμερα να κερδίσεις ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα ή να κάνεις μια πρόοδο σε ένα έργο ή σχέδιό σου. Τις όποιες επαγγελματικές σου ανησυχίες φαίνεται να τις περνάς σε μια δεύτερη μοίρα. Είναι προτιμότερο σήμερα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις τρέχουσες καθημερινές υποχρεώσεις σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αποκτά μια ρομαντική χροιά κι αυτό κάνει τη βραδιά ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να μην αντέχεις την έλλειψη μιας συντροφιάς κι έτσι καταφεύγεις σε φίλους και συγγενικά σου πρόσωπα. Αρκετά βοηθητικό το πλανητικό σκηνικό για να ασχοληθείς σοβαρά με πιθανά νομικά σου θέματα.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις διάφορες εκκρεμότητες είτε εργασιακές, γραφειοκρατικές, είτε και συναισθηματικές. Βρες τον τρόπο να διατηρήσεις την αυτοπεποίθησή σου σε σταθερά υψηλά επίπεδα και πάρε αποφάσεις, που μπορεί μέχρι εχθές να φοβόσουν. Μην καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα στα εργασιακά. Θέλοντας να τα προλάβεις όλα το πιθανότερο είναι να μπερδευτείς, να κάνεις λάθη και να αφήσεις τρύπες. Ασχολήσου με τον ερωτικό σύντροφό σου σοβαρά και μη θεωρείς το ενδιαφέρον του δεδομένο. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ είναι απαραίτητο συστατικό της ζωής σου, γι’ αυτό μην το βγάζεις απ’ τις προτεραιότητές σου.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα να σχηματίζουν μια αρμονική πτυχή σήμερα, είσαι σε εξαιρετικά καλή κατάσταση για επικοινωνία, δημιουργικότητα, συνεργασία και φυσικά ρομαντισμό. Η ικανότητά σου να επηρεάζεις τους πάντες μέσω του λόγου ή των ενεργειών σου είναι ισχυρότερη από ποτέ, γι’ αυτό και προσάρμοσε νέες εργασιακές συμφωνίες στα μέτρα τα δικά σου. Μη διστάσεις απόψε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Άλλωστε και εκείνος απ’ την πλευρά του σε παροτρύνει να το κάνεις, προκειμένου να κατευνάσει τις ανησυχίες του. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα βραδιά, αρκεί να χαλαρώσεις λιγάκι και να απαλλαγείς από τα πρέπει.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Τα ταλέντα σου σήμερα δεν περνούν απαρατήρητα καθώς και οι ικανότητές σου. Με τον Άρη στον τομέα των πόρων και του έμφυτου ταλέντου σου αυτές τις μέρες, μπορείς να ξεχωρίσεις και να διακριθείς. Ο Πλούτωνας από την άλλη, σε βοηθά να μετριάσεις την αυξημένη ενέργειά σου και να κινηθείς με στρατηγική στα εργασιακά. Πρόσθεσε διασκέδαση στο πρόγραμμα της βραδιάς με τον αγαπημένο σου και ξέφυγε απ’ τη ρουτίνα. Ναι μεν η σχέση σου βρίσκεται σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο, όμως χρειάζεται και λίγη χαρά. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις προκαταλήψεις και απόψεις τρίτων να σε επηρεάζουν. Πρόσεχε το πορτοφόλι σου και μην κουβαλάς πολλά χρήματα μαζί σου.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος 

Η ικανότητά σου να αναλάβεις το προβάδισμα, να επηρεάζεις και να πείθεις, σήμερα με την όψη Άρη – Πλούτωνα αυξάνεται. Οπότε σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τη μέρα ανεκμετάλλευτη. Η οξυδέρκειά σου στα εργασιακά δεν βγάζει μόνο τον εαυτό σου απ’ οποιαδήποτε δύσκολη θέση, αλλά και τους συνεργάτες σου. Προετοίμασε μια έκπληξη απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απρόοπτες συναντήσεις, ειδήσεις και τηλεφωνήματα κρύβει η μέρα που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Διατήρησε τις ισορροπίες των οικονομικών σου.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός 

Ο επαναπροσδιορισμός των στόχων σου θα σε βοηθήσει να πειστείς πως οι κινήσεις σου τις τελευταίες εβδομάδες ήταν απόλυτα σωστές και θα σε βοηθήσει να καταστρώσεις τα επόμενα βήματά σου. Η ανάγκη σου να βοηθήσεις κάποιους συνεργάτες φαίνεται ιδιαίτερα προκλητική, όσο και ικανοποιητική. Θα σε βοηθήσει άλλωστε να αποκαταστήσεις και σχέσεις οι οποίες είχαν κατά κάποιο τρόπο τραυματιστεί. Καθώς ο Άρης εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα δίνει μια άλλη ώθηση στην προσωπική σου ζωή. Καιρός να αντιληφθείς την πραγματικότητα και να πάρεις τις αποφάσεις που πρέπει. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σου σύντροφο και βρες τις αλήθειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην χάνεις το κέφι σου και μη μειώνεις την κοινωνικότητά σου που φαίνεται να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα σήμερα σε αρμονία, είσαι εξαιρετικά πειστική και προσεκτική σε κάθε σου κίνηση. Αυτό βέβαια μόνο σε καλό πρόκειται να σου βγει, μιας και είσαι απόλυτα ενήμερη για τους στόχους και τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα προκύψουν στα εργασιακά, καθώς και στις εξελίξεις. Μια ουσιαστική συνομιλία με το σύντροφό σου μπορεί να φτάσει στην καρδιά και ουσία ενός θέματος. Να αναγνωρίσεις τις προτεραιότητές σου, ίσως επειδή είσαι σε πραγματική επαφή με τις ανάγκες σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ασχοληθείς σοβαρά με τον εαυτό σου. Να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος και να επαναφέρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης 

Αν δυσκολεύεσαι να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σήμερα σε κάτι που είσαι παθιασμένη ή να καταστρώσεις μια στρατηγική και ένα χρονοδιάγραμμα, η όψη Άρη – Πλούτωνα θα σε βοηθήσει. Η αυξημένη αποφασιστικότητά σου στα εργασιακά θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ενός καθαρού αέρα. Κάτι που έχεις να νιώσεις καιρό. Όσο περνούν οι ώρες της μέρας σου δημιουργείται ένας εκνευρισμός που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεσπάσει και να διοχετευτεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου, πέτα προκαταλήψεις και στεγανά που για κάποιον απροσδιόριστο λόγο σου έχουν σφηνώσει στο κεφάλι και αφέσου σε νέες γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως 

Σήμερα μπορείς να επικεντρωθείς σε φίλους, ομαδικές ενώσεις, μελέτες ή μακροπρόθεσμους στόχους, με μια πιο ξεκάθαρη ματιά για το τι πρέπει να βελτιωθεί ή και να αλλάξει. Μπορείς να συναναστραφείς με ανθρώπους με μια διαφορετική κουλτούρα ή κοσμοθεωρία, που θα σε βοηθήσουν και θα σε ενθαρρύνουν να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Φρόντισε να παραμείνεις ήρεμη στα εργασιακά και η πίεση των υποχρεώσεών σου να μη σου δημιουργήσει άγχος. Μια συναισθηματική σου ανησυχία όσο περνούν οι ώρες της μέρας σε κάνει λίγο απότομη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί να νιώσεις συναισθήματα απογοήτευσης με τις περιοριστικές συνθήκες και τους ανθρώπους. Μην πέφτεις ψυχολογικά.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Με τις πλανητικές όψεις σήμερα να επηρεάζουν τον συναισθηματικό σου κόσμο, πιθανά να υπάρξουν κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις. Ταυτόχρονα όμως σου δίνουν και τη δυνατότητα να έρθεις σε πραγματική επαφή με τις ανάγκες σου, να διαχωρίσεις το τι είναι σημαντικό για εσένα και τη διαίσθησή σου. Τα επαγγελματικά σχέδια και οι επιδιώξεις σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαύεσαι. Μέχρι να φτάσεις το στόχο χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά. Πάρε πρωτοβουλίες και βγάλε τη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, έντονο ενθουσιασμό θα σου δημιουργήσει μια νέα γνωριμία που θα πρέπει να συγκρατήσεις.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς 

Σήμερα φαίνεται να έχεις τη διάθεση να φτάσεις στον πυρήνα των υποθέσεων των στόχων και της ψυχής σου και όχι να παραμείνεις στην επιφάνεια. Καιρός να αντιληφθείς τι πραγματικά επιθυμείς και τι έχεις ανάγκη. Μπορείς να κατευθύνεις συζητήσεις και να διαπραγματευτείς με άνεση νέες εργασιακές συμφωνίες. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και βγες μπροστά. Είσαι αποφασισμένη απόψε να περάσεις καλά με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό και επιτρέπεις στη φαντασία σου να σχεδιάσει τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, καινούρια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα και μάλιστα πολλά από αυτά θέλουν να σε διεκδικήσουν ερωτικά. Χαλάρωσε και απόλαυσε το παιχνίδι του φλερτ.

Καλημέρα! 🎈🎈🎈🎈