Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Η Άννα που δεν ήθελε καν να δει ο Σκουλός, η ένταση με την κοκκινομάλα και η Καλογήρου
LIFESTYLE

GNTM 2: Η Άννα που δεν ήθελε καν να δει ο Σκουλός, η ένταση με την κοκκινομάλα και η Καλογήρου

GNTM 2: Οι οντισιόν συνεχίζονται και τα κορίτσια στήνονται μπροστά στην κριτική επιτροπή, αγωνιώντας για το αποτέλεσμα.

GNTM 2: Οι οντισιόν του GNTM 2 συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη. Μία από τις κοπέλες που δίχασαν την κριτική επιτροπή του «Greece’s Next Top Model» ήταν η 26χρονη Ιάνα από την Βραζιλία. Ασχολείται ήδη με το μόντελιγνκ εδώ και τρία χρόνια, έχει έναν γιο 5 ετών και το ύψος της είναι 1.68. Μένει στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια καθώς παντρεύτηκε Έλληνα. Οι κριτές του GNTM 2 διχάστηκαν λόγω του ύψους της με τον Δημήτρη Σκουλό να της λέει πως δεν έχει το κατάλληλο ύψος για μοντέλο. Ο φωτογράφος της έδωσε την αρνητική του ψήφο και δεν θέλησε να τη δει με μαγιό.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά ήταν πολύ ενθουσιασμένη με την 26χρονη Ιάνα λέγοντας πως έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά. Ο Δημήτρης Σκουλός διαφώνησε έντονα με την Βίκυ Καγιά και μάλιστα της ζήτησε να σηκωθεί και να σταθεί δίπλα στην Ιάνα. «Αν εγώ ήμουν πελάτης, γιατί να επιλέξω την Ιάνα και όχι την Βίκυ;» αναρωτήθηκε ο κριτής του GNTM 2. «Να επιλέξεις και τις δύο» απάντησε η Βίκυ Καγιά. Τελικά η Ιάνα πέρασε στην επόμενη φάση του bootcamp παίρνοντας 3 «ναι» από τους κριτές.

Δείτε το βίντεο:

GNTM 2: Δεν έκαναν καν ψηφοφορία για την Άννα

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο GNTM 2. Μπροστά στους κριτές βρέθηκε η Άννα, η οποία εξομολογήθηκε πως αισθάνεται ανασφαλής και αποφάσισε να διεκδικήσει μια θέση στο GNTM 2 για να αντιμετωπίσει τις φοβίες της. Όπως είπε αισθάνεται «άσχημα εσωτερικά, κάτι που εκφράζεται και εξωτερικά» και αποκάλυψε ότι μιλάει μόνο με τη μητέρα της και όχι με τον πατέρα και τα άλλα μέλη της οικογένειάς της. «Ήρθα εδώ για να κρίνετε εσείς αυτό που είμαι και να πιστέψω στον εαυτό μου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Κρίνουμε μόνο τη σταδιοδρομία και τη στόφα για καριέρα μοντέλου, δεν μπορούμε να σε βάλουμε στην αρένα του ανταγωνισμού», είπε Βίκυ Καγιά, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Δεν είναι η θέση μας να ξεδιαλύνουμε το μέσα, μιλάμε για τη δουλειά». Ο Δημήτρης Σκουλός είπε στη νεαρή: «Δεν μπορούμε να σε κρίνουμε σαν άνθρωπο». Τελικά, οι κριτές, που έδειξαν στο κοινό τι συμβαίνει πριν τις οντισιόν, δεν την βαθμολόγησαν καθώς έκριναν ότι αυτό είναι το καλύτερο για την 18χρονη.

GNTM 2: Η κοκκινομάλλα που τους εκνεύρισε

Ο Άγγελος Μπράτης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, για την extreme εμφάνιση της διαγωνιζόμενης στο GNTM 2. Μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ακολούθησε κι αυτή που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των κριτών. Η Μαρία που είναι φοιτήτρια ιστορίας τέχνης, δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι για να ακολουθήσει το όνειρό της, που δεν είναι άλλο από το να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Ωστόσο, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά, αφού από την πρώτη στιγμή τους έκανε αρνητική εντύπωση, το έντονο κόκκινο χρώμα των μαλλιών της, λέγοντάς της πως είναι σαν περούκα!

Η Βίκυ Καγιά τόνισε, ότι στη μόδα πρέπει να υπάρχει αρμονία χρωμάτων κάτι που η διαγωνιζόμενη δεν το είχε, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την κατατάξουν σε κάποια κατηγορία μοντέλων. Ο Άγγελος Μπράτης, φανερά εκνευρισμένος, την αποπήρε, λέγοντάς της πως προφανώς έχει μπερδέψει τη σχολή μόδας που πηγαίνει με το modeling. «Επειδή, διδάσκω κι εγώ σε σχολές μόδας, βαριέμαι απίστευτα. Γεια σου!», της είπε χαρακτηριστικά.

GNTM 2: Κόρη μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ

Η Όλγα Καλογήρου 20 χρόνων βρέθηκε ενώπιον στον κριτών στη συνέχεια των οντισιόν για την επιλογή των κοριτσιών που θα βρεθούν στο σπίτι του GNTM 2. Η πρώτη που την συνάντησε ήταν η Ζενεβιέβ, η οποία παρατήρησε πως είναι από τις πιο όμορφες διαγωνιζόμενες του GNTM για το βράδυ της Τρίτης, παρά το γεγονός πως δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός πως είχε καεί από τον ήλιο.

«Δεν θα μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία αν πάω σε κάποιο πρακτορείο να πάω σε όλα αυτά» είπε η Όλγα που εξήγησε πως το ύψος της το έχει πάρει από τον μπαμπά της, παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν από την κορμοστασιά και το ύψος της, όμως ο Άγγελος Μπράτης διαφώνησε με το πρόσωπο, το οποίο δεν ήταν εκείνο που θα ήθελε.

«Είπα ότι αν το δοκιμάσω τώρα, δεν θα το δοκιμάσω ποτέ» ανέφερε στους κριτές η Όλγα που εξομολογήθηκε πως αρχικά ήθελε να ακολουθήσει τον χώρο του μπάσκετ όπως και ο πατέρας της, κάτι για το οποίο τελικά άλλαξε γνώμη. Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο και η Βίκυ Καγιά είπαν ένα μεγάλο «ΝΑΙ» και στην απόφασή τους αυτή συμφώνησε και ο Δημήτρης Σκουλός. Όσο για τον Άγγελο Μπράτη, παρά τις διαφωνίες του σηκώθηκε και έδωσε το τάμπλετ του στην πανύψηλη διαγωνιζόμενη ώστε να επιλέξει και για εκείνον το «ΝΑΙ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις