Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κόρη Μητσοτάκη: Η Σοφία γιορτάζει – Η τρυφερή ανάρτηση του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόρη Μητσοτάκη: Η Σοφία γιορτάζει – Η τρυφερή ανάρτηση του πρωθυπουργού

Κόρη Μητσοτάκη: Ξεχωριστή ημέρα σήμερα για την οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς η μεγάλη κόρη του Πρωθυπουργού και της Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, Σοφία έχει την ονομαστική της εορτή.

Κόρη Μητσοτάκη: Χρόνια Πολλά στην κόρη του Σοφία, που έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή, εύχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη του στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά Σοφάκι μου!!». Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, οι ακόλουθοί του που ευχήθηκαν στη νεαρή κόρη του πρωθυπουργού, η οποία την άνοιξη πήρε το πτυχίο της, κάνοντας περήφανους τους γονείς της. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει κοινή εμφάνιση με την κόρη του Σοφία, τον Ιούνιο. Οι δυο τους είχαν παρακολουθήσει τη συναυλία των Jethro Tull στο Ηρώδειο.

Η 22χρονη Σοφία είναι η πρωτότοκη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Τον περασμένο Απρίλιο πήρε το πτυχίο της από το γνωστό αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins, όπου σπούδασε Δημόσια Υγεία. Τότε, η μητέρα της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την επιτυχία της κόρης της και είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους στο Instagram γράφοντας: «Συγχαρητήρια Σοφάκι μου! Είμαστε περήφανοι για όσα έχεις καταφέρει με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο στόχο σου!!! Ποτέ δεν σταματάς να με εκπλήσσεις! Συγχαρητήρια για την αποφοίτησή με έπαινο! Τόσο περήφανη για εσένα! Σε αγαπώ».

Πλέον η Σοφία Μητσοτάκη εργάζεται σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς του κόσμου, την Goldman & Sachs. Έχει ανοίξει τα φτερά της και γράφει της σελίδες της ενήλικης ζωής της στην Αμερική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις