Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ανάπτυξη – Αχτσιόγλου: Γελάει το Twitter με την ανάρτηση της πρώην υπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάπτυξη – Αχτσιόγλου: Γελάει το Twitter με την ανάρτηση της πρώην υπουργού

Ανάπτυξη - Αχτσιόγλου: Στου Μαξίμου σχολίασαν καυστικά την συγκεκριμένη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από την ΔΕΘ.

Ανάπτυξη – Αχτσιόγλου: Η Έφη Αχτσιόγλου σχολίασε δημοσιεύματα τα οποία κατέκριναν τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη στη χώρα. Η πρώην υπουργός και νυν τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως σημαντική προϋπόθεση για να υπάρξει ανάπτυξη, είναι να αυξηθούν οι μισθοί των εργαζομένων. Επιτέθηκε δε στην κυβέρνηση για το θέμα της ανεργίας, την περίοδο 2010-14. Στου Μαξίμου σχολίασαν καυστικά την συγκεκριμένη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από την ΔΕΘ και η κα. Αχτσιόγλου πόσταρε στο twitter, κάνοντας λόγο για «Syrizonomics» από πλευράς του πρώην πρωθυπουργού.

«Διαβάζω ότι η κυβέρνηση και τα φιλικά της μέσα ενοχλήθηκαν από τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι η αύξηση των μισθών είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη. Φαντάζομαι ότι οι ίδιοι την περίοδο 2010-2014 θα έβγαζαν non paper για το πώς η μείωση μισθών δεν σχετίζεται με την ύφεση και την ανεργία του 28%. Επίσης, προφανώς κατά τους ίδιους, για την κρίση έφταιγαν οι εργαζόμενοι που ζούσαν πάνω από τις δυνατότητές τους, ο υποκατώτατος μισθός τους ήταν σωτηρία και η αύξηση του κατώτατου μισθού επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν τρικλοποδιά στην οικονομία και παράγοντας ανεργίας. Α! Και για τη νέα υφεσιακή κρίση που μαίνεται πάνω από την Ευρώπη, προφανώς φταίνε οι παχυλοί μισθοί των Γερμανών μισθωτών. Υ.Γ.: Πάντως η μακρά συζήτηση των οικονομολόγων για το wageledgrowth δεν πρέπει να έχει απασχολήσει τους σημερινούς ενοίκους του Μαξίμου».

Ανάπτυξη – Αχτσιόγλου: Οι αντιδράσεις στο twitter

Το Ίδρυμα Νόμπελ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να απονείμει το Βραβείο Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών & Κηπουρικής, στην Έφη Αχτσιόγλου, για τη συμβολή της στην ανακάλυψη των λεφτόδεντρων. Η πρώην υπουργός, γίνεται η δεύτερη γυναίκα που κερδίζει το βραβείο.

Γελάμε με την μπαρούφα που είπε η Αχτσιόγλου αλλά θα έπρεπε να κλαίμε με το γεγονός ότι την πιστεύει η μισή Ελλάδα

Επί Κωστάκη Καραμανλή είχαμε αύξηση μισθών έως και 100% και ήρθε ύφεση 5%. Όποιος λέει τις μαλακίες του Τσίπρα και της Αχτσιόγλου πρέπει να φυλακίζεται

Η Αχτσιογλου ο, τι ανοησια και να πεταξει (εστω και μετα απο τοσα χρονια κρισης που προφανως δεν καταλαβε τιποτα), εχει εξασφαλισμενο το μελλον της στην πολιτικη: Εμφανισιμη, νεα, αριστερη & ευνοουμενη απο το κονκλαβιο Τσιπρα. Αλλωστε οι αριστεροι ποτε δεν ψηφιζαν με λογικη.

Η Αχτσιόγλου πέταξε σήμερα μια ανείπωτη κοτσάνα περί “μισθών που φέρνουν την ανάπτυξη” κι όχι το ανάποδο. Έχει γίνει ο περίγελως του σύμπαντος.

Απορια. Αν οι αυξησεις μισθων δημιουργουν αναπτυξη,οπως ειπε η Αχτσιογλου,γιατι δεν εδιναν σε ολους γενναια αυξηση κ ηδη τωρα να καλπαζε η αναπτυξη?

Φαντάσου ότι η Αχτσιογλου θεωρείται η σπουδαγμένη στον ΣΥΡΙΖΑ

Εμείς δεν περιμένουμε το καλοκαίρι για να φάμε παγωτό. Με το γλείψιμο παγωτού έρχεται το καλοκαίρι

Το ξέρετε κυρία Αχτσιόγλου ότι ο Αλ6 πρώτα μίλησε αγγλικά και μετά έκανε μαθήματα; ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ…

ΔΕΘ 2019: Η δήλωση του Τσίπρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις