Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Masterchef 4 κριτές: Πρόσωπο – έκπληξη συμπληρώνει την τριάδα των κριτών
LIFESTYLE

Masterchef 4 κριτές: Πρόσωπο – έκπληξη συμπληρώνει την τριάδα των κριτών

Masterchef 4 κριτές: Ποιος αναμένεται να κάτσει στην καρέκλα του τέταρτου κριτή - Δύο οι βασικοί μονομάχοι.

Masterchef κριτές: Το MasterChef είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά πρότζεκτ των τελευταίων ετών. Οι τηλεθεατές αγαπούν να σχολιάζουν τους παίκτες, ενώ οι κριτές χαίρουν ιδιαίτερης αποδοχής. Ο αυστηρός Σωτήρης Κοντιζάς, ο ωραίος Πάνος Ιωαννίδης και ο χιουμορίστας Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον κόσμο, τόσο με τις γνώσεις τους στη μαγειρική, όσο και με την αμεσότητά τους.

Το MasterChef αναμένεται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες το δεύτερο μισό της σεζόν. Συγκεκριμένα, προγραμματίζεται να βγει  μετά τα Χριστούγεννα, στις αρχές του 2020. Όπως φαίνεται θα υπάρξουν αλλαγές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, οι κριτές από τρεις θα γίνουν τέσσερις. Πολύ κοντά στο να υπογράψει βρίσκεται ο Απόστολος Τραστέλης, ιδιοκτήτης του εμβληματικού εστιατορίου “Σπονδή”.

Masterchef 4 κριτές: Ποιος κάθεται στην καρέκλα του κριτή

Masterchef 4 κριτές: Κωστάκος & Τραστέλης φαβορί

«Στο MasterChef, που θα ξεκινήσει μετά το GNTM, ψάχνουν να βρουν τέταρτο κριτή. Αυτή τη στιγμή παίζουν δύο δυνατά ονόματα. Ο ένας είναι ο Απόστολος Τραστέλης, ο οποίος έχει περάσει δύο φορές από το MasterChef. Ο δεύτερος είναι ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος είχε βγει πρώτος στο Top Chef. Και οι δύο είχαν περάσει από το MasterChef ως κριτές, είχαν ενθουσιάσει και είχαν προκαλέσει και συζητήσεις. Αυτή τη στιγμή αυτοί οι δύο είναι οι υποψήφιοι, με τον κύριο Τραστέλη να προηγείται.

Masterchef 4 κριτές: Οι χρηματικές απολαβές που “ζαλίζουν”

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις χρηματικές απολαβές των κριτών του MasterChef. Η αμοιβή τους κυμαίνεται από 60.000 – 80.000 ευρώ τη σεζόν. Οι τρεις κριτές των προηγούμενων κύκλων του ριάλιτι μαγειρικής έχουν αποδείξει την αξία τους κι έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Μένει να δούμε ποιος θα συμπληρώσει την επιτυχημένη τριάδα και αν θα καταφέρει να ενταχθεί στην ομάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις