Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

19

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 spoiler: Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει πρώτη από το σπίτι
LIFESTYLE

GNTM 2 spoiler: Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει πρώτη από το σπίτι

GNTM 2 spoiler: Το GNTM 2 έχει επιστρέψει πλέον στις ζωές μας και όσο περνούν τα επεισόδια τόσο μεγαλώνει και το ενδιαφέρον.

GNTM 2 spoiler: Το GNTM 2 ήρθε ξανά στη μικρή οθόνη και τα μηχανάκια της τηλεθέασης χτυπούν… κόκκινο. Τα κορίτσια κάνουν τα πάντα να τραβήξουν το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής. Στους δέκτες μας βλέπουμε ακόμη τις οντισιόν στη Θεσσαλονίκη. Άλλες τα καταφέρνουν και άλλες όχι και τα βάζουν με τους κριτές γιατί θεωρούν ότι τις έχουν αδικήσει. Ωστόσο, αυτοί προχωρούν προσεκτικά στην επιλογή των κοριτσιών που θα περάσουν στο bootcamp. Μετά από αυτό, όσες τα καταφέρουν θα μπουν στο περιβόητο σπίτι του GNTM 2. Μπορεί εμείς να παρακολουθούμε ακόμα στους δέκτες μας τις οντισιόν, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει πολύ. Οι παίκτριες έχουν ήδη μπει στο σπίτι και έχουν ξεκινήσει οι δοκιμασίες, ενώ έγινε και η πρώτη αποχώρηση.
Ποια αποχωρεί πρώτη από το GNTM 2;

Την πρώτη παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM 2 μας αποκάλυψε σήμερα η Μέγκι Ντρίο, στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open. Η Μέγκι Ντρίο που συμμετείχε στο περσινό GNTM, αποκάλυψε πως η Πόπη Γαλετσά, την οποία είδαμε στo χθεσινό επεισόδιο, είναι αυτή που έφυγε πρώτη.  «Θα μπει στο σπίτι, όμως, δεν θα πάει τόσο καλά, θα φύγει πρώτη. Στην πρώτη δοκιμασία φεύγει…», είπε αρχικά η Μέγκι, η οποία εξήγησε πως στην πρώτη δοκιμασία οι παίκτριες θα πρέπει να φωτογραφηθούν σε σχετικά μεγάλο ύψος και η Πόπη δεν καταφέρνει να φωτογραφεί καν, λόγω της υψοφοβίας της.

GNTM 2 spoiler: Αυτή η κοπέλα θα φύγει πρώτη

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις