alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Η τσαμπουκαλού που τα “έχωσε” στους κριτές, η…. Κάμερον Ντίαζ και η κολλητή της Τούνη
LIFESTYLE

GNTM 2: Η τσαμπουκαλού που τα “έχωσε” στους κριτές, η…. Κάμερον Ντίαζ και η κολλητή της Τούνη

GNTM 2: Η μία ένιωθε Κάμερον Ντίαζ, η άλλη με ιδιότητα «φίλη της Τούνη» και όλες, έκλαψαν είτε από χαρά είτε από λύπη.

GNTM 2: Μπροστά στους κριτές του GNTM 2 βρέθηκε η Κονδυλένια ή Λένια και αυτό που είδαν δεν τους ενθουσίασε τόσο πολύ. Η διαγωνιζόμενη είπε στους κριτές ότι είναι μοντέλο στο Instagram και η Βίκυ Καγιά έψαξε τη σελίδα της στην οποία έχει 25.000 followers. Όταν η Λένια πήγε να φορέσει μαγιό, ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης σχολίασε ότι οι φωτογραφίες έχουν υποστεί φώτοσοπ και δεν έχουν μόδα. Αυτό, βέβαια, που τους προβλημάτισε είναι ότι άνηκε στην κατηγορία light plus size μοντέλο. Σκρολάροντας στο Instagram της, ο φακός έπιασε φωτογραφία της με την Ιωάννα Τούνη, με την οποία ήταν κολλητές φίλες.

Η Θεσσαλονικιά πρώην παίκτρια του My Style Rocks, που χώρισε πρόσφατα, σε παλιότερο Q&A με τους ακολούθους της είχε πει πως δεν είναι πλέον κοντά με την Λένια. Ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος διαφώνησε με τη Βίκυ Καγιά για ένα μοντέλο, είπε στη Λένια πως η σελίδα της στο Instagram είναι πιο… λαϊκή από ό,τι θα ήθελαν. Τελικά, η διαγωνιζόμενη πήρε τρία «ναι» και ένα «όχι» από τον Άγγελο Μπράτη.

GNTM 2: Ακόμη ένα άκυρο που “πόνεσε”

Το «όχι» των κριτών δεν ακούγεται καλά στα αυτιά των υποψήφιων μοντέλων. Μπορεί άλλες να χαμογελούν, άλλες να αποχωρούν αμήχανα, ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες που γίνονται έξαλλες. Μία από αυτές είναι και η διαγωνιζόμενη που υποστήριξε ότι θυμίζει την Κάμερον Ντίαζ με αποτέλεσμα να κάνει πάρτι το Twitter. Οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν με την 21χρονη που περπάτησε μπροστά τους και με τα σχόλιά τους της κατέστησαν σαφές ότι δεν είναι αυτό που ψάχνουν για το GNTM 2.

«Έχουμε κοπέλες που θα είναι πιο δυνατές από εσένα», της είπε ο Δημήτρης Σκουλός, δίνοντας αρνητική ψήφο. Τότε, εκείνη μιλώντας στην κάμερα, ανέφερε: «Όχι κ. Σκουλέ δεν θα υπάρχουν πιο δυνατές γιατί δεν με δοκιμάσατε για να ξέρετε τι μπορώ να κάνω».

«Το όριο είναι από 18 μέχρι 25. Μου λέτε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη ενώ εγώ είμαι 21, ενώ κορίτσια που όντως είναι μεγαλύτερα και μικροδείχνουν, που ηλικιακά δεν τους παίρνει, τις δεχτήκατε. Και μένα ενώ είμαι 21 και μπορώ», είπε το επίδοξο μοντέλο. Η Ηλιάνα της ξεκαθάρισε ότι φέτος δεν υπάρχει ηλικιακό όριο, ωστόσο, η διαγωνιζόμενη πρόσθεσε: Δεχθήκατε κορίτσια με οικογένεια, είναι λίγο άδικο». «Όλες οι γυναίκες που είναι 21 ετών, ελεύθερες και έχουν ένα σπίτι δεν σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν και μοντέλα», τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν περίμενα τόση αρνητικούρα. Δεν είμαι χαζή», σχολίασε στην κάμερα η διαγωνιζόμενη του GNTM 2, πήρε πήρε τέσσερα «όχι»

GNTM 2: Η διαφωνία της Καγιά με τον Σκουλό

Η Κωνσταντίνα 19 χρόνων με το παρουσιαστικό της να κερδίζει γρήγορα τους κριτές του GNTM. Για την ακρίβεια τους τρεις από τους τέσσερις, αλλά και την Ζενεβιέβ που την συνάντησε πριν εκείνη βρεθεί μπροστά στη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη. Ωστόσο, η Ζενεβιέβ της έκανε ένα σχόλιο για τα μαλλιά της, που πίστευε πως ήταν πολύ μακριά, «κουρτίνα», όπως τα χαρακτήρισε.

Ενθουσιασμένη ήταν η Βίκυ Καγιά με την διαγωνιζόμενη, που προσπαθούσε να αποσπάσει θετικά σχόλια και από τον Δημήτρη Σκουλό. «Θα μου φύγει και η φράντζα, δεν μπορεί να είσαι αρνητικός με αυτό το παιδί» ακούγεται να του λέει η Βίκυ Καγιά. «Μήπως είναι ρόλος; Μήπως είναι απλά διαβασμένη και λέει αυτό που θέλουμε να ακούσουμε» τις αντέταξε ο φωτογράφος. «Ακόμη κι αν κάνει αυτό, καλώς κάνει γιατί θέλει να μπει σε ένα φιλικό πλαίσιο συνεργασίας» του απάντησε η Βίκυ Καγιά.

GNTM 2: Η Κουβανέζα που ξεχώρισε

Με κουβανέζικο αέρα εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του GNTM η Μπεατρίς, η 27χρονη διαγωνιζόμενη από την Κούβα που κέρδισε τις εντυπώσεις με το ταμπεραμέντο της. «Ο πατέρας μου για μένα είναι τα πάντα» λέει η Μπεατρίς που εδώ και κάποια χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. «Μου λείπει η Κούβα, αλλά η ζωή εδώ μου αρέσει πολύ» εξηγεί στους κριτές του GNTM. «Ήρθα στην Ελλάδα για να βρω τον πατέρα μου», συνέχισε και εξήγησε πως εκείνος μένει 20 χρόνια στη χώρα μας.

Η 27χρονη Κουβανή εκτός από μοντέλo είναι και δασκάλα χορού, κάτι που παρατήρησε ο Άγγελος Μπράτης από τη στάση του σώματός της. Γρήγορα ο σχεδιαστής φώναξε τον μπαμπά της μαζί τους, προκειμένου να χορέψουν λάτιν χορούς. Και έτσι, το σκηνικό του GNTM μετατράπηκε για λίγο σε σχολή χορού, με τον Άγγελο Μπράτη να κατεβαίνει για μαθήματα.