Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξύλο σε λεωφορείο ΟΑΣΘ: Αλλοδαποί πλακώθηκαν, το έκαναν γυαλιά – καρφιά (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο σε λεωφορείο ΟΑΣΘ: Αλλοδαποί πλακώθηκαν, το έκαναν γυαλιά – καρφιά (vid)

Ξύλο σε λεωφορείο ΟΑΣΘ: Δύο από τα άτομα που ενεπλάκησαν στον καβγά, ανέβηκαν στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ προκειμένου να γλιτώσουν.

Ξύλο σε λεωφορείο ΟΑΣΘ: Γυαλιά – καρφιά έκαναν λεωφορείο του ΟΑΣΘ, πέντε αλλοδαποί μετά από καβγά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν πέντε άτομα. Οι δύο άνδρες ανέβηκαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, προκειμένου να γλιτώσουν. Ωστόσο, οι άλλοι τρεις αλλοδαποί τους πρόλαβαν στην στάση Κολόμβου, μπήκαν μέσα στο αστικό λεωφορείο και άρχισαν να τους χτυπούν με μανία, μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών, προκαλώντας φθορές και στο όχημα. Οι πέντε άνδρες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές, οι οποίες αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις καθώς αναγνωρίστηκαν από επιβάτες του λεωφορείου.

Οι συμπλοκές των αλλοδαπών είναι πλέον πολύ συχνό φαινόμενο. Υπενθυμίζεται πως το το βράδυ της Κυριακής, έπεσε νεκρός 18χρονος στην πλατεία Αμερικής, μετά από μαχαιριά που δέχθηκε. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 18χρονος μέσα στο 2019 είχε κατηγορηθεί για οπλοκατοχή και οπλοχρησία, ενώ ήταν σεσημασμένος για ληστείες. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τις ΕΛ.ΑΣ το επεισόδιο ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλοδαπών να ξέσπασε για την αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Ξύλο σε λεωφορείο ΟΑΣΘ: Φωτογραφίες & Βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις