Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τζαμάικα: Αστραπή χτύπησε τέσσερις ποδοσφαιριστές (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζαμάικα: Αστραπή χτύπησε τέσσερις ποδοσφαιριστές (vid)

Τζαμάικα: Διεκόπη αγώνας σχολικού πρωταθλήματος στην Τζαμάικα όταν αστραπή χτύπησε τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

Τζαμάικα: Απότομα διεκόπη ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σχολικού πρωταθλήματος στην Τζαμάικα από αστραπή που χτύπησε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ήταν στο 82ο λεπτό στην αναμέτρηση των Wolmer’s Boys με το Jamaica College, όπου όταν έπεσε η αστραπή δύο παίκτες από τη μία ομάδα βρέθηκαν στο έδαφος και λίγο αργότερα άλλοι δύο έδειξαν να νιώθουν αδιαθεσία και αδυναμία να σταθούν στα πόδια τους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι άνθρωποι των δύο ομάδων μπήκαν γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες έσπευσαν κοντά στους άτυχους ποδοσφαιριστές. Ευτυχώς, άμεσα διακομίστηκαν όλοι στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους, χωρίς κανείς από τους τέσσερις τελικά να κινδυνέψει. Από τα μηνύματα στα social media φάνηκε ότι η κατάσταση ήταν αντιμετωπίσιμη για όλους.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αλλά και αρκετοί από τους υπόλοιπους υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ αποδείχτηκε ότι ήταν σημαντικό που έγινε άμεσα η διακομιδή τους στο νοσοκομείο. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω φαίνεται από το χτύπημα της αστραπής ότι δύο μαθητές πέφτουν αμέσως στο έδαφος, ενώ μετά τη διακοπή του αγώνα υπάρχει άλλος ένας που δείχνει ότι δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Δείτε στο βίντεο την ώρα που πέφτει η αστραπή στο γήπεδο και μαζί όσα επακολούθησαν με τον πανικό που υπήρξε στα πρώτα λεπτά.

https://www.instagram.com/p/B2fdyNZAWYj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις