Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας θαυμάστρια: “Θα τρελαθώ” – Η αμήχανη στιγμή κατά τη διάρκεια… σέλφι (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας θαυμάστρια: “Θα τρελαθώ” – Η αμήχανη στιγμή κατά τη διάρκεια… σέλφι (vid)

Τσίπρας θαυμάστρια: Μια απρόσμενη έκπληξη είχε Αλέξης Τσίπρας κατά την είσοδο του στους χώρους της ΔΕΘ, όταν νεαρή θαυμάστρια τον πλησίασε για να βγάλουν selfie.

Τσίπρας θαυμάστρια: Αδιάβαστο έπιασε τον Αλέξη Τσίπρα μία μελαχρινή, φανατική θαυμάστρια που ήθελε… ενθύμιο από τη συνάντηση. Η θαυμάστρια του πρωθυπουργού, κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τον ανθρώπινο κλοιό που είχαν στήσει οι άνδρες της ασφάλειας του κατά την είσοδο του στους χώρους της ΔΕΘ. Τον πλησίασε, με σκοπό να βγει μια σέλφι φωτογραφία μαζί του. Αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να αιφνιδιάζεται από την άνεση και το θράσος της θαυμάστριας του ή οποία ονομάζεται Ιωάννα Κουσκούση επαγγέλλεται παρουσιάστρια και από φέτος θα συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι «Shopping Star».

Ο πρώην πρωθυπουργός νομίζει ότι η νεαρή κοπέλα του ζητάει να βγουν φωτογραφία όμως γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάει βίντεο. Ενώ λοιπόν προσπαθεί να διαχειριστεί την αμηχανία του ή κοπέλα φωνάζει από τον ενθουσιασμό της που έχει καταφέρει να φτάσει δίπλα στον αρχηγό της αντιπολίτευσης «παιδιά θα τρελαθώ» για να λάβει την ψύχραιμη απάντηση του κ. Τσίπρα: «Δεν είναι καλό να τρελαθείς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις