Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκος Μωραΐτης Final 4: Εκτός, μετά τα tweets που βγήκαν στη φόρα
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Μωραΐτης Final 4: Εκτός, μετά τα tweets που βγήκαν στη φόρα

Νίκος Μωραΐτης Final 4: Ο ίδιος ο στιχουργός μέσω της σελίδας του στο facebook δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι της εκπομπής του ανακοίνωσαν προφορικά ότι η συνεργασία δεν θα ολοκληρωθεί.

Νίκος Μωραΐτης Final 4: Να “κόψουν” τον γνωστό στιχουργό Νίκο Μωραΐτη από το νέο μουσικό talent show, The Final 4 λόγω των tweets που προκάλεσαν σχόλια αποφάσισαν στον ΑΝΤ1. Αν και η συμμετοχή του είχε ανακοινωθεί επίσημα εδώ και καιρό το κανάλι του Αμαρουσίου, τον έβγαλε εκτός. Ο Νίκος Μωραΐτης μετά το άκουσμα της είδησης πως αποπέμφθηκε από τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, έκανε νέα ανάρτηση.

Αφού επιβεβαιώνει και επίσημα το «κόψιμό» του από το τάλεντ σόου TheFinal4 του ΑΝΤ1, ο γνωστός στιχουργός αναφέρει τι συνέβη μέχρι να τον πείσουν να δεχθεί τη συγκεκριμένη θέση στην κριτική επιτροπή και καταλήγει στην αιφνιδιαστική αποπομπή του. Όπως αναφέρει ο ίδιος, «θα ήταν γελοίο να μιλήσω για «πολιτική δίωξη», όταν άνθρωποι έχουν φυλακιστεί και εξοριστεί για τις ιδέες τους» αλλά είναι προφανές για εκείνον ότι «οι λόγοι της αποπομπής είναι τα tweet μου και τα κείμενά μου υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και εναντίον της διαφθοράς, της διαπλοκής και του πολιτικού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα».

Νίκος Μωραΐτης Final 4: Συγκεκριμένα, γράφει στο Facebook

«Αγαπητοί φίλοι, Πριν από λίγο μού ανακοινώθηκε προφορικά ότι με διώχνουν από μέλος της κριτικής επιτροπής του τάλεντ σόου TheFinal4 του ΑΝΤ1.

Περιμένω γραπτή επιβεβαίωση. Ενώ συζητούσαμε μήνες, ενώ ήρθαν μέχρι την Πάρο για να με πείσουν να δεχτώ, ενώ ανακοίνωσαν την κριτική επιτροπή και μας έβαλαν να κάνουμε γυρίσματα, σήμερα ξαφνικά έμαθαν ότι το format της εκπομπής επιτρέπει τρεις και όχι τέσσερις κριτές (επιχείρημα ανυπόστατο, αφού, όπως θα δείτε στο Wikipedia, σε άλλες χώρες οι κριτές είναι τρεις, σε άλλες τέσσερις). Θα ήταν γελοίο να μιλήσω για «πολιτική δίωξη», όταν άνθρωποι έχουν φυλακιστεί και εξοριστεί για τις ιδέες τους.

Προφανώς όμως οι λόγοι της αποπομπής είναι τα tweet μου και τα κείμενά μου υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και εναντίον της διαφθοράς, της διαπλοκής και του πολιτικού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα – κείμενα που, μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από φανατικά τρολ του διαδικτύου που ζητούσαν την απόλυσή μου.

Τα επιχειρήματά τους φαίνεται να υιοθετεί ο ANT1 με την αποπομπή μου. Δουλεύω από 19 ετών σε μεγάλους εκδότες – επιχειρηματίες στο κομμάτι της μουσικής, όπως θα γινόταν και στο σόου αυτό. Αμείβουν και παίρνουν την εργασία μου ως προς τη μουσική. Τα πιστεύω μου δεν είναι προς πώληση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις