Άρης – Παναθηναϊκός 4-0: Μάδησε το «τριφύλλι» ο Φετφατζίδης (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης – Παναθηναϊκός 4-0: Μάδησε το «τριφύλλι» ο Φετφατζίδης (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Άρης - Παναθηναϊκός 4-0: Με κορυφαίο τον Φετφατζίδη που πέτυχε ένα γκολ και είχε ακόμη δύο ασίστ ο Άρης δεν λυπήθηκε τον Παναθηναϊκό και τον διέλυσε με 4-0

16.09.2019 | 00:55

Άρης – Παναθηναϊκός 4-0: Μία από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του πραγματοποίησε ο Αρης που διέλυσε 4-0 τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική της Super League. Ήταν σίγουρα η ευρύτερη νίκη που έχουν πετύχει ποτέ οι «κίτρινοι» απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, που σκέφτεται ακόμη και την επιλογή της παραίτησης από την τεχνική ηγεσία των «πράσινων». Το ματς δεν αντέχει σε κριτική καθώς οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπάσουν πάνω σε μια ανήμπορη ομάδα, που έχει χάσει πλήρως την ταυτότητά της.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μάδησε το «τριφύλλι» και ήταν με διαφορά ο κορυφαίος από τους νικητές που είχαν στον πάγκο τους ως υπηρεσιακό προπονητή τον Απόστολο Τερζή. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ζαχίντ μέσα στην περιοχή στο 19ο λεπτό και αφού σήκωσε την μπάλα στον αέρα, «κρέμασε» με κεφαλιά τον Διούδη πετυχαίνοντας το 1-0. Ο Φετφατζίδης ήταν ο δημιουργός και του δεύτερου γκολ στο 43′, όταν έβγαλε μόνο του από πλάγια τον Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός πλάσαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ και το πάρτι στο «Βικελίδης» πήρε φωτιά.

 

Δεν τον λυπήθηκε

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε με τον ίδιο ενθουσιασμό. Ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε ανεβάζοντας ψηλά τις γραμμές του και στο 54′ βρέθηκε ευάλωτος στην άμυνα. Ο Φετφατζίδης δημιούργησε για ακόμη μία φορά και ο Ντιγκινί έγραψε το 3-0. Δέκα λεπτά αργότερα σκόραρε και ο Ιντέγε με ωραία προσπάθεια από ασίστ του Ντιγκινί, που είχε συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα γκολ του Άρη. Εμφάνιση βγαλμένη από παραμύθι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που ετοιμάζεται να κλείσει προπονητή απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που έζησε μια εφιαλτική βραδιά.

ΑΡΗΣ (Τερζής): Κουέστα, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Βέλεθ (83’ Δεληζήσης), Ροζ, Ματίγια, Σάσα Λούκας, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα (63’ Λάρσον), Φετφατζίδης (73’ Μαντσίνι), Ιντέγε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα (69’ Περέα), Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (46’ Κολοβός), Δώνης, Ζαχίντ (59’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης,  Μπουζούκης, Μακέντα.

Δώνης: «Σκέφτομαι και την παραίτηση»

Ψύχραιμος αλλά ιδιαίτερα απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης για να κάνει δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη και δεν έκρυψε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από προπονητής του Παναθηναϊκού έπειτα από το πολύ άσχομο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν και κυρίως τη βαριά ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Όλα είναι ανοιχτά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Επειδή είπα μερικά πράγματα μετά το ματς, μίλησα και με τους παίκτες στα αποδυτήρια και θέλω να πω ότι πάντοτε να διατηρώ την ψυχραιμία μου ώστε να μην παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου και αποφάσισα να αφήσω να περάσει αυτό το βράδυ, να κάνω μια συζήτηση με τον Νίκο (σ.σ. Νταμπίζα) και τον πρόεδρο και μετά να υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά, αλλά ένα έξτρα φορτίο στις πλάτες μου, που με μεγάλη χαρά προσπαθώ να υπηρετήσω όλους αυτούς τους μήνες. Τις πρώτες αγωνιστικές δείχνουμε μια ομάδα με τεράστια προβλήματα, μια ομάδα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Πάνω σε αυτή την εικόνα πρέπει να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις».

Exit mobile version