Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Sin Boy Μίνα Αρναούτη: Και τώρα… στα δικαστήρια – Για όσα γράφτηκαν για τον Παντελίδη
LIFESTYLE

Sin Boy Μίνα Αρναούτη: Και τώρα… στα δικαστήρια – Για όσα γράφτηκαν για τον Παντελίδη

Sin Boy Μίνα Αρναούτη: Η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε πως σχεδιάζει να κινηθεί νομικά εναντίον του Sin Boy για τους άσχημους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε στα Instastories του για την ίδια.

Sin Boy Μίνα Αρναούτη: Αγωγή κατά του Sin Boy ετοιμάζεται να κάνει η Μίνα Αρναούτη, για τα instastories του ράπερ που αναφέρονταν στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο, προσφεύγει στα δικαστήρια προσφεύγει κατά του εκκεντρικού ράπερ. Όπως αναφέρει η νεαρή κοπέλα, οι δημοσιεύσεις του προσβάλλουν την ίδια και τη Φρόσω Κυριάκου, συνεπιβάτιδες του Παντελίδη, αν και ο ράπερ δεν τις κατονομάζει.

Επιπλέον, ο Sin Boy είχε γράψει ένα ασεβές σχόλιο για τον ίδιο τον τραγουδιστή, γράφοντας: «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε, επειδή τράκαρε μεθυσμένος». Μάλιστα, η Μίνα Αρναούτη άφησε αιχμές πριν από λίγες ημέρες μέσω δικών της stories στα social media πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ράπερ γιατί διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Μίνα Αρναούτη: «Θίγει το ήθος μου»

«Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη» δήλωσε στην Espresso η Μίνα Αρναούτη. «Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή τη δουλειά μου, αλλά με προσβάλλει βάναυσα. Η υπόθεση του ατυχήματος έχει κλείσει δικαστικά και με το να βγαίνει να λέει όλα αυτά αναζωπυρώνει φήμες που μου κάνουν κακό. Δέχομαι μηνύματα τύπου ότι “για να το λέει ο διάσημος Sin Boy, κάτι έχει γίνει που δεν το ξέρουμε”».

Επίσης, η Μίνα Αρναούτη ανέφερε ότι «αν θέλει να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού και να πάρει κάποιους από τους φαν του Παντελίδη με το μέρος του, ας βρει άλλον τρόπο να το κάνει και όχι εις βάρος μου, δυσφημίζοντας εμένα».

Sin Boy: Desole

Το νέο τραγούδι του Sin Boy λέγεται Desole και περιλαμβάνει ηχητικά από την καταστροφή στο Μάτι, την πολιτική αλλά και απόσπασμα από συνέντευξη του Στέλιου Καζαντζίδη. Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο τραγουδιστής είναι στο ύφος των τελευταίων stories του στο Instagram ενώ καταφέρεται εναντίον του Antenna και των δημοσιογράφων. Μάλιστα η φωτογραφία που χρησιμοποιεί στο videoclip είναι από το καταστροφή στο Μάτι. Desole σημαίνει στα γαλλικά συγγνώμη.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Sin Boy έκανε κάποιες περίεργες αναρτήσεις στο Instagram. Αρχικά, έκανε μια εξαγγελία λέγοντας ότι θα αλλάξει όνομα επειδή σχεδιάζουν να τον δολοφονήσουν… οι Illuminati, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα αρνητικό σχόλιο για τον Παντελή Παντελίδη. Πόσταρε μια φωτογραφία του τραγουδιστή και έγραψε: «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε, επειδή τράκαρε μεθυσμένος», ενώ λίγες ημέρες αργότερα κατέβασε και τραγούδια του από το YouTube.

Ένα από τα τελευταία κατορθώματα του ήταν να κάψει μία χούφτα με 50ευρά, καταγράφοντας το στο Instagram του. Aυτή η ανάρτηση μάζεψε και πολλά αρνητικά σχόλια. Ο ράπερ Sin Boy έγινε γνωστός από το χιτ του καλοκαιριού «Μama». Κατάφερε να φιγουράρει στα κορυφαία trends του Youtube, ενώ τα τραγούδια του ακούγονται παντού. Το τραγούδι «Mama ?» έγινε viral, ενώ έχει πάνω από 40 εκατ. views στο Youtube. Παράλληλα, γνώρισε την αποθέωση από τους νεαρούς φανς του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις