Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 spoiler: Τα 10 κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι
LIFESTYLE

GNTM 2 spoiler: Τα 10 κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι

GNTM 2 spoiler: Οι οντισιόν του «Greece’s Next Top Model» συνεχίζονται (για τους τηλεθεατές) και οι διαγωνιζόμενες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

GNTM 2 spoiler: Το GNTM 2 έχει ξεκινήσει να προβάλλεται εδώ και λίγο καιρό στις οθόνες μας, ενθουσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό. Στα πρώτα επεισόδια βλέπουμε τις οντισιόν των κοριτσιών που δήλωσαν συμμετοχή, διεκδικώντας μια θέση στο ριάλιτι μόδας. Οι κριτές ενθουσιάζονται με κάποιες κοπέλες, ενώ με άλλες είναι ιδιαίτερα σκληροί, κάνοντας αυστηρά σχόλια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, τα υποψήφια μοντέλα που θα μπουν στο σπίτι του GNTM 2, είναι 22, ενώ πέρσι ήταν 24. Οι 10 από τις κοπέλες που θα συγκατοικήσουν στο reality μόδας είναι οι: Χαρά Παππά, Κάτια Ταραμπάνκο, Ίλντα Κρόνι, Πόπη Γαλέτσα, Σία Ευαγγέλου, Μαριάννα Γρηγορίου, Λυδία Κατσανικάκη, Ασημίνα Χαρίτου, Κωνσταντίνα Φλώρου και Σουζάνα Κουόλ.

Η Χαρά Παππά είναι μία από τις κοπέλες που ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν από την πρώτη στιγμή τους κριτές. Η νεαρή κοπέλα, έχει αρραβωνιαστεί τον διάσημο Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί, με τον οποίο μένει στην Κωνσταντινούπολη. Η Κάτια Ταραμπάνκο φέρεται να είναι ένα από τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 2, καθώς ο σύντροφός της έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, πριν δύο εβδομάδες, στην οποία γράφει ότι του λείπει πολύ.

GNTM 2 spoiler: Δείτε τα κορίτσια

GNTM 2 spoiler: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι οντισιόν του «Greece’s Next Top Model» συνεχίζονται και οι διαγωνιζόμενες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Στον ρόλο των τεσσάρων κριτών βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακά, αφού πρωταγωνιστούν τα πειράγματα, οι ξέφρενοι κουβανέζικοι χοροί, τα γούρια, αλλά και τα μπλεξίματα. Βέβαια, η Βίκυ Καγιά έχει μια διαίσθηση… «Τώρα έρχεται το επόμενο Greece’s Next Top Model. Άγγελε το νιώθω».

Για τις υποψήφιες GNTM ένας είναι ο απόλυτος στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας κι από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

GNTM2 – trailer Δευτέρα 16.9.2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις