Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αντιμετώπιση bullying: Η αρθρογράφος μεγάλων Μέσων, δεν πτοείται με τίποτα
ΚΟΣΜΟΣ

Αντιμετώπιση bullying: Η αρθρογράφος μεγάλων Μέσων, δεν πτοείται με τίποτα

Αντιμετώπιση bullying: Η Μελίσα, με το γλυκό πρόσωπο και τη δύναμη ψυχής, βάζει τους άλλους στη θέση τους, με τον καλύτερο τρόπο.

Αντιμετώπιση bullying: Η Μελίσα Μπλέικ δεν μοιάζει με τους υπόλοιπους ανθρώπους, είναι σίγουρα ξεχωριστή. Κάποιοι το βλέπουν ως κακό, η ίδια όμως έχει αγαπήσει τον εαυτό της και αυτό είναι αλήθεια, δεν προσποιείται. Είναι αρθρογράφος και έχει δουλέψει για το CNN, το Cosmopolitan και τους New York Times γράφοντας για θέματα σχετικά με τα ΑμεΑ, όπως η ίδια, τις σχέσεις, το bullying και το πώς αντιμετωπίζονται στο Internet οι γυναίκες. Η ίδια έχει βιώσει τον χλευασμό τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στην κανονική ζωή. Το ιδιαίτερο πρόσωπό της και το αμαξίδιο με το οποίο κινείται έγιναν αντικείμενα χλεύης.

Ωστόσο, η ίδια ούτε επηρεάστηκε αρνητικά, ούτε το έβαλε κάτω. What doesn’t kill you, make you stronger, άλλωστε. Η ίδια δημοσίευσε στο Twitter τα κακόβουλα σχόλια που της έκαναν. «Είναι χοντρή, άσχημη, μοιάζει με φουσκωμένο ψάρι, με μπαλόνι παρέλασης και με πατάτα με πρόσωπο», ήταν μερικά από αυτά που της έλεγαν.

https://twitter.com/melissablake/status/1170481393673166849?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1170481393673166849&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bovary.gr%2Fmy-best%2F21285%2Fayti-einai-i-melisa-kai-den-fovatai-toys-haters-apantise-se-osoys-tis-ekanan-bullying

Η ίδια όμως σχολίασε: «Ναι, η αναπηρία μου κάνει την εμφάνισή μου διαφορετική. Ναι, το γνωρίζω ότι έχω ασυνήθιστη εμφάνιση, ευχαριστώ για την πληροφορία. Το γνωρίζω όλη τη ζωή μου». Της είπαν να μην ξαναβγάλει selfies, εκείνη όμως δεν τους άκουσε. Ανέβασε τρεις φωτογραφίες της και τις αφιέρωσε στους haters της και στα trolls. Οι followers της εκτοξεύτηκαν και έλαβε μεγάλη υποστήριξη να μην κρύβεται και να προωθεί τα δικαιώματα των ΑμεΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις