Μωρό Νέα Ιωνία: Η στιγμή που 19χρονη εγκαταλείπει το σπλάχνο της (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Μωρό Νέα Ιωνία: Η στιγμή που 19χρονη εγκαταλείπει το σπλάχνο της (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μωρό Νέα Ιωνία: Τη στιγμή που η 19χρονη μητέρα βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία με το μωρό της στην αγκαλιά, για να το εγκαταλείψει, καταγράφει βίντεο-ντοκουμέντο.

13.09.2019 | 06:49

Μωρό Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη 19χρονη να εγκαταλείπει το μωρό της σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία τα ξημερώματα της Τετάρτης, έδωσε στο φως της δημοσιότητας το Open. Όπως φαίνεται στο βίντεο η 19χρονη μητέρα βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία με το μωρό στην αγκαλιά της. Η νεαρή κοπέλα το κρατά σφιχτά και κατευθύνεται προς την πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως. Περπατάει βιαστικά, περνάει τον δρόμο και η φιγούρα της χάνεται, ενώ στη συνέχεια κάνει την αντίστροφή πορεία με άδεια αγκαλιά. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, η 19χρονη χρειάστηκε λιγότερο από 4 λεπτά για να αφήσει το μικρό της κοριτσάκι στην πολυκατοικία μόλις 50 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Σύμφωνα με το Open η 19χρονη είπε στους αστυνομικούς: «Ήμουν πνιγμένη μέσα στο βάρος να είμαι μόνη μου χωρίς σύντροφο και οικονομικά πολύ χάλια. Ζω με την γυναίκα που με υιοθέτησε και τα μόνα έσοδά μας είναι η μικρή της σύνταξη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω αυτό το μωρό». Με δάκρυα στα μάτια, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα του βρέφους πως ήταν έγκυος.

Μωρό Νέα Ιωνία: Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με την 19χρονη

Μωρό Νέα Ιωνία: Η συγκινητική κίνηση των αστυνομικών

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη 19χρονη Ελληνίδα, η οποία ομολόγησε ότι είναι η μητέρα του μωρού. Η νεαρή μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «ναι, εγώ το έκανα» και λίγο μετά την ομολογία της συνελήφθη.

Η 19χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ό,τι έκανε, το έκανε πάνω στον πανικό της, ότι το μετάνιωσε και πως θέλει να πάρει πίσω το παιδί της. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 19χρονη μένει με τη γιαγιά της κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το βρέφος, από έναν νεαρό κάτοικο της περιοχής, τυλιγμένο με πετσέτα μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας τις κινήσεις της μητέρας και κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να την εντοπίσουν. Επιπλέον, οι αστυνομικοί του Προστασίας Ανηλίκων προσφέρθηκαν να βαπτίσουν το λίγων ημερών κοριτσάκι.

Μωρό Νέα Ιωνία: Η μητέρα ζήτησε να το δει

Τώρα, η 19χρονη εμφανίζεται μετανιωμένη και ζητάει να της επιστραφεί το παιδί. Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή της, αναγκάστηκε να παρατήσει το παιδί, καθώς φοβήθηκε, «λόγω της απειρίας της», αφού, όπως είπε, «ούτε ο πατέρας του παιδιού δεν γνώριζε για την ύπαρξή του, καθώς είχαμε χωρίσει, ενώ βρισκόμουν σε ενδιαφέρουσα». Επίσης, όπως υποστήριξε η 19χρονη, δεν είχε την οικονομική άνεση για να το μεγαλώσει. Η μητέρα του βρέφους διέμενε στην οδό Κασταμονής στη Νέα Ιωνία μαζί με μια ηλικιωμένη, που την είχε υιοθετήσει όταν ήταν 2,5 ετών.

Exit mobile version